| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Splitska Riva u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Da. Al' bitno da je to "moderno" i da to "turisti vole"... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 15-04-07
Poruka: 63
![]() | Re: Splitska Riva Citat:
Neka bude moderno i dekorativno. Ovako mi djeluje staro i ofucano.
__________________ NEODLUČAN SAM.A MOŽDA I NISAM? | |
| | |
| | #92 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-06-07 Lokacija: Split
Poruka: 52
![]() | Re: Splitska Riva ma nema te rive koju bi oni mogli složit a da se ssvi mii složimo, da je dobra, lipa, i neznan kakva, prije je stvarno bila užas, ruglo, sramota, onaj asfalt! , ajme! , sad je bolja nego prije, kad se sve to uhodalo, naštimalo, svitla proradila, sa tendama su naučili rukovat, kava s mlikon velika je 12 kn, neki još nisu postavili stolove i još se bune, staviće ih i oni, pooolako,,,,,,,,mogu reći da mi se sad sviđa, i s mora dobro izgleda, ma i gušt mi je hodat po njoj, nekako mi je sve glatko i klizi, i čisto izgleda, pregledna je, i veća mi je vizualno, pari mi da ima puno klupa palmi naša nova ----------------- D_I_G_I_T_A_L_N_A-------R_I_V_A------------------------ ![]() ![]()
__________________ by=eM |
| | |
| | #93 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Splitska Riva Ma kako možeš reć da s mora dobro izgleda, kad one odvrastne čelične konstrukcije totalno pokrivaju pročelje palače i totalno deformiraju vizuru rive i totalno se ne slažu s ničim u krugu od pola kilometra OČAJNO!!!!!!!!!!!!
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #96 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Splitska Riva Da, "fotkaju" stranci, "fotkaju" Najnakaradniju gadariju koja se može pronać na Mediteranu Čelične rešetkaste konstrukcije na fasadi 1700 godina stare antičke građevine koja je jedinstvena u cijelom svijetu Onda stranci te svoje "fotke" odnesu u svoje zemlje i pokazuju ih kao primjer ono što se nikako, nikada, ali baš nikada ne smije učiniti
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #97 (permalink) | ||
| Starter Datum registracije: 11-03-07 Lokacija: Split
Poruka: 13
![]() | Re: Splitska Riva Evo dva mišljenja nedavnih splitskih turista objavljenih na Youtube Split,Croatia Citat:
Citat:
__________________ Građanska inicijativa "Za Split" je misto za one koji su se štufali gledat naćin na koji se upravlja gradom | ||
| | |
| | #99 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-11-07
Poruka: 3
![]() | Re: Splitska Riva Evo sada par mjeseci nakon što je otvorena posjećenost Rive sve kaže. Ispred palače stare 2000 godine napraviti nešto navodno moderno je van svake pameti, umjesto da se prostor prilagodi palači, radila se čista suprotnost. sada nemamo ništa
__________________ djuro21 |
| | |
![]() |
| Tagovi: riva, splitska |
« Kerum
|
Split prije rata »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:32.

Kako se tu neko kvalitetno nakra' love...