| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Splitska Riva u Lijepa Naša forumu; Ja se ne sjećam kad sam zadnji put sjeo na piće na rivu. Ne sjećam se, majke mi... Zadnji put ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,853
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Splitska Riva Ja se ne sjećam kad sam zadnji put sjeo na piće na rivu. Ne sjećam se, majke mi... Zadnji put sam prošao preko rive nekidan, ali zato što sam žurio u Brodospas. Inače izbjegavam uopće prolazit preko rive... Ovim putem želio bi zahvalit cijenjenom gradskom poglavarstvu koje je uspjelo postić ono što se prije par godina činilo nemogućim: uspjeli su građanima Splita ogadit rivu. Zaista, veličanstven uspjeh. Hvala im na tome...
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #102 (permalink) | |
| Član | Re: Splitska Riva Citat:
![]()
__________________ BuReK | |
| | |
| | #106 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-03-07 Lokacija: Split
Poruka: 13
![]() | Re: Splitska Riva Prikupljanje potpisa za peticiju "Vratite nam našu Rivu" u organizaciji Centra za zaštitu ljudskih prava i građanskih sloboda "Altruist" i uz podršku Građanske inicijative za Split održati će se 19. 20. 21. i 22. 11. 2007. na slijedećim mjestima: Marmontova ulica, tržnica Sućidar, Ulica R. Boškovića kraj "Prime 3". U slučaju lošeg vremena prikupljanje potpisa će se odgoditi. Do 20.11.2007. prikupljeno je 2820 potpisa naših sugrađana.
__________________ Građanska inicijativa "Za Split" je misto za one koji su se štufali gledat naćin na koji se upravlja gradom |
| | |
| | #107 (permalink) | ||
| Starter Datum registracije: 11-03-07 Lokacija: Split
Poruka: 13
![]() | Re: Splitska Riva Na naslovnici sitea (Dobrodosli) su svi detalji o peticiji i potpisivanju peticije "Vratite nam našu Rivu". Kao oblik podrške cijeloj akciji peticiji mozete na svoje site-ove i blogove postaviti banner (234x60): ![]() ili button (88x33): ![]() Najjednostavnije je da unesete slijedeći html kod: Za banner: Kod: Citat:
Za Botun (Button): Kod: Citat:
__________________ Građanska inicijativa "Za Split" je misto za one koji su se štufali gledat naćin na koji se upravlja gradom | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: riva, splitska |
« Kerum
|
Split prije rata »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:44.