Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Split
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Split Raspravljate o temi Splitska Riva u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Fuck you Ti š' meni govorit je li tovar ili je magare!!!!! MRŠ! covjece, sta si ratoboran......

Odgovor

Opcije Teme
Star 30-03-07, 08:18   #31 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-05-06
Godina: 25
Poruka: 532
grim se izdvaja iz mase
Re: Splitska Riva

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Fuck you

Ti š' meni govorit je li tovar ili je magare!!!!!

MRŠ!
covjece, sta si ratoboran...iako sam i ja cua samo za verziju izija vuk tovara...al dodje na isto
a sta se tice tvog obrazlozenja, u potpunosti se slazem. nemam pojma kojeg kurca su imali stavljat taj tehnobeton...pa ne bi da ce radit houston na rivi. zapravo sada bi trebalo srusit cilu palacu, pa i nju u tehnobeton. nakon toga pravac salona...
Odgovori sa citatom
Star 30-03-07, 10:56   #32 (permalink)
Starter

Datum registracije: 29-03-07
Godina: 20
Poruka: 14
ladymacbeth se izdvaja iz mase

kad si već doša u grad, moga si i povatat koju rič kad si već tu. evo ti za vježbu, pa ponavljaj sebi kao mantru:

LUŠTRAVA SAN POSTOLE U TINELU

Odgovori sa citatom
Star 30-03-07, 13:43   #33 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 12,824
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: ladymacbeth Pogledaj Poruke
kad si već doša u grad, moga si i povatat koju rič kad si već tu. evo ti za vježbu, pa ponavljaj sebi kao mantru:

Ćerce moja draga...

Ja san se u ovome gradu rodija, a viruj mi neman ni najmanju namjeru tumačit ni tebi niti bilo kome drugome kad su moji "došli u grad". Takve kvazi-fetive Splićane koji drugome ispravljaju svaku izgovorenu rič mogu samo žalit.

Splićanin se pripoznaje po ljubavi prema svome gradu i svojoj tradiciji, a ne prema "tovaru" i "luštravanju postoli u tinelu".

Ulazit u jezične rasprave neću, niti ću brojat generacije unatrag pa da vidimo ko je fetiviji jer to mi se gadi. ž

A govorit ću onako kako ja oću, a ne kako mi ti kažeš.

Ti svoje postole luštraji di oćeš, a od mene odjebi.

I jedan mali savjet - smiri hormone. I pazi malo kako komuniciraš po forumu. Malo si puno prčevita za nekog ko se nekidan pojavija ovde.

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT

Zadnji Uredio damfisk : 30-03-07 u 13:46.
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-03-07, 14:33   #34 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-06-06
Godina: 30
Poruka: 138
chunky se izdvaja iz mase
evo vlasko-splitskog dvoboja.
Tek da se zna u Splitu zivi oko 4% fetivih Spličana, mada je i fetivi tema koja takoder trazi diskusiju. Niko se nije bas rodia na Peristilu
Ono sta je diglo Split, je kombinacija bodula i vlaja (Runjić-Dragojevic).

Sta se Rive tice,.... a sta ja znam, prije mi je bila katastrofa, jer ruku na srce, to je umjetna setnica nastala zatvaranjem prometnice, znaci ogroman aerodromski asfaltiran prostor, koji je (od smjera Pazara k sv.Frani) sa live strane nacickan kaficima, sa desne klupicama, a izmedu je ostao nedefiniran prostor, prevelik za setnicu, bez neke intime.
Slazem se s Damfiskom u vezi svjetiljki, al mozda tehnobeton nije los je mislim da joj je uloga kopiranja kamenih ploca (naziv tehnobeton previse asocira na betoniziranje obala, devastaciju, moglo se isto nazvat bilo kojim drugim imenom)

oprostite...sa desne strane nacickan kaficima

Zadnji Uredio wonderwall : 30-03-07 u 14:39.
chunky je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-03-07, 14:39   #35 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,332
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

Split se treba preuredit što je više moguće jer je grad KATASTROFA !
Odgovori sa citatom
Star 30-03-07, 14:43   #36 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Godina: 21
Poruka: 1,607
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

a to triba pocet tako sta cemo metlon istirat svu cajkasku gamad koja ovdi obitava.

btw, upozna san te fetive splicanke, mogu samo rec da su povrsni i imaju moje duboko sazaljenje.
sumsko_voce je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-03-07, 14:54   #37 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 12,824
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: HornedRapid Pogledaj Poruke
Split se treba preuredit što je više moguće jer je grad KATASTROFA !
Ne seri.

Ako ćeš komentirat štagod pametnoga, izvoli, samo naprid.

Ako ćeš štrcat budalaštine, onda zaobiđi ovu temu.

Hvala unaprid.

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-03-07, 15:55   #38 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 18
Poruka: 55
riotstarter se izdvaja iz mase

Meni iskreno suze dolaze na oči kad vidin šta čine od rive.
Ja ono više ne mogu zvat riva,zato jer RIVA više ne postoji.Ono će sad bit nekakva jebena šetnica il šta već.
Fali mi oni stari bijeli kamen.E,i palme će maknit !
Uopće se ne uklapa sa palačon a niti sa Matejuškon...Ja ne znan sta ce bit od
onoga svega. Mislin ono,svaka in čast...uništili su zaštitni znak Splita...Ae
upiši Split na google pa pogledaj slike...

Jednostavno je nesta oni Mediteranski ugođaj...ma katastrofa...siva riva...

Oće in još malo past na pamet da urede i Peristil...
riotstarter je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-03-07, 20:11   #39 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Godina: 20
Poruka: 1,249
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Da će neko reć Damfisku "en ti gospu vlašku"- to nisan moga virovat.
Riva-samo da bude više zelenila na novoj rivi i da pasi ne seru i bit će super.
Odgovori sa citatom
Star 30-03-07, 22:04   #40 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-05-06
Godina: 25
Poruka: 532
grim se izdvaja iz mase

samo da ne zaseru rivu ka marmontovu s "drvoredom" svica. jer nemalo ljudi se znalo zabijat u njih. najvise ce mi falit sist uz more (na dijelovima koji ne smrde na kanalizaciju) i gledat sta cirkulira po rivi. a sad toga vise nema...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: riva, splitska

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:06.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108