| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Splitska Riva u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Fuck you Ti š' meni govorit je li tovar ili je magare!!!!! MRŠ! covjece, sta si ratoboran...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 14-05-06 Godina: 25
Poruka: 532
![]() | Re: Splitska Riva covjece, sta si ratoboran...iako sam i ja cua samo za verziju izija vuk tovara...al dodje na isto a sta se tice tvog obrazlozenja, u potpunosti se slazem. nemam pojma kojeg kurca su imali stavljat taj tehnobeton...pa ne bi da ce radit houston na rivi. zapravo sada bi trebalo srusit cilu palacu, pa i nju u tehnobeton. nakon toga pravac salona... ![]()
__________________ "... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..." |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-03-07 Godina: 20
Poruka: 14
![]() | Re: Splitska Riva kad si već doša u grad, moga si i povatat koju rič kad si već tu. evo ti za vježbu, pa ponavljaj sebi kao mantru: LUŠTRAVA SAN POSTOLE U TINELU LUŠTRAVA SAN POSTOLE U TINELU LUŠTRAVA SAN POSTOLE U TINELU LUŠTRAVA SAN POSTOLE U TINELU ![]()
__________________ Otkad nema Jože, lopovi se množe! |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,824
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Splitska Riva Citat:
Ćerce moja draga... Ja san se u ovome gradu rodija, a viruj mi neman ni najmanju namjeru tumačit ni tebi niti bilo kome drugome kad su moji "došli u grad". Takve kvazi-fetive Splićane koji drugome ispravljaju svaku izgovorenu rič mogu samo žalit. Splićanin se pripoznaje po ljubavi prema svome gradu i svojoj tradiciji, a ne prema "tovaru" i "luštravanju postoli u tinelu". Ulazit u jezične rasprave neću, niti ću brojat generacije unatrag pa da vidimo ko je fetiviji jer to mi se gadi. ž A govorit ću onako kako ja oću, a ne kako mi ti kažeš. Ti svoje postole luštraji di oćeš, a od mene odjebi. I jedan mali savjet - smiri hormone. I pazi malo kako komuniciraš po forumu. Malo si puno prčevita za nekog ko se nekidan pojavija ovde.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT Zadnji Uredio damfisk : 30-03-07 u 13:46. | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-06-06 Godina: 30
Poruka: 138
![]() | evo vlasko-splitskog dvoboja. Tek da se zna u Splitu zivi oko 4% fetivih Spličana, mada je i fetivi tema koja takoder trazi diskusiju. Niko se nije bas rodia na Peristilu Ono sta je diglo Split, je kombinacija bodula i vlaja (Runjić-Dragojevic). Sta se Rive tice,.... a sta ja znam, prije mi je bila katastrofa, jer ruku na srce, to je umjetna setnica nastala zatvaranjem prometnice, znaci ogroman aerodromski asfaltiran prostor, koji je (od smjera Pazara k sv.Frani) sa live strane nacickan kaficima, sa desne klupicama, a izmedu je ostao nedefiniran prostor, prevelik za setnicu, bez neke intime. Slazem se s Damfiskom u vezi svjetiljki, al mozda tehnobeton nije los je mislim da joj je uloga kopiranja kamenih ploca (naziv tehnobeton previse asocira na betoniziranje obala, devastaciju, moglo se isto nazvat bilo kojim drugim imenom) oprostite...sa desne strane nacickan kaficima Zadnji Uredio wonderwall : 30-03-07 u 14:39. |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,332
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Splitska Riva Split se treba preuredit što je više moguće jer je grad KATASTROFA !
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,607
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Splitska Riva a to triba pocet tako sta cemo metlon istirat svu cajkasku gamad koja ovdi obitava. btw, upozna san te fetive splicanke, mogu samo rec da su povrsni i imaju moje duboko sazaljenje. |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,824
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Splitska Riva Citat:
Ako ćeš komentirat štagod pametnoga, izvoli, samo naprid. Ako ćeš štrcat budalaštine, onda zaobiđi ovu temu. Hvala unaprid.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: ~zivotinjsko casrtvo~ Godina: 18
Poruka: 55
![]() | Re: Splitska Riva Meni iskreno suze dolaze na oči kad vidin šta čine od rive. Ja ono više ne mogu zvat riva,zato jer RIVA više ne postoji.Ono će sad bit nekakva jebena šetnica il šta već. Fali mi oni stari bijeli kamen.E,i palme će maknit ! Uopće se ne uklapa sa palačon a niti sa Matejuškon...Ja ne znan sta ce bit od onoga svega. Mislin ono,svaka in čast...uništili su zaštitni znak Splita...Ae upiši Split na google pa pogledaj slike... ![]() Jednostavno je nesta oni Mediteranski ugođaj...ma katastrofa...siva riva... Oće in još malo past na pamet da urede i Peristil... ![]() |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 14-05-06 Godina: 25
Poruka: 532
![]() | Re: Splitska Riva samo da ne zaseru rivu ka marmontovu s "drvoredom" svica. jer nemalo ljudi se znalo zabijat u njih. najvise ce mi falit sist uz more (na dijelovima koji ne smrde na kanalizaciju) i gledat sta cirkulira po rivi. a sad toga vise nema...
__________________ "... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..." |
| | |
![]() |
| Tagovi: riva, splitska |
« Kerum
|
Split prije rata »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:06.