| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Splitska Riva u Lijepa Naša forumu; nekome ko je tek doša treba poželit dobrodošlicu, i svaka čast tvojim precima, vjerovatno njihovi duhovi sad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-03-07 Godina: 20
Poruka: 14
![]() | Re: Splitska Riva nekome ko je tek doša treba poželit dobrodošlicu, i svaka čast tvojim precima, vjerovatno njihovi duhovi sad igraju na balote sa duhovima od mojih predaka. i zapamti, nije samo tvoja familija iz splita, jer da je tako, cili grad bi ima downov sindrom moji hormoni su u redu, fala lipa, ne nalazi se svaki dan neko ko razumi baze iz malog mista. pogledaj koju epizodu, pa ćeš i ti moć jednog dana govorit kao ja. ![]()
__________________ Otkad nema Jože, lopovi se množe! |
| | |
| | #42 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Splitska Riva aha.. . znači ti si svoje široko znanje o splitskome narječju, leksiku i akcentu stekla gledajući "Malo misto" pa si se našla pozvana ispravljat mene, koji san taj i takav splitski leksik i akcenat naučija od oca i matere, od nona i none Lipo bogami.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 14-05-06 Godina: 25
Poruka: 532
![]() | Re: Splitska Riva bilo bi najbolje da umisto rive naprave trkaliste.lipo mlae staze za go kart. pa zasto ne. kad prave svakojake gluposti i kad nitko ocito ne zna sta bi tia, ili zna sta al ne zna kako, zasto ne nabacivat totalno glupe prijedloge...
__________________ "... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..." |
| | |
![]() |
| Tagovi: riva, splitska |
« Kerum
|
Split prije rata »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:48.

moji hormoni su u redu, fala lipa, ne nalazi se svaki dan neko ko razumi baze iz malog mista. pogledaj koju epizodu, pa ćeš i ti moć jednog dana govorit kao ja.