| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Splitska Riva u Lijepa Naša forumu; ajmo čut splićane kako to izgleda uživo... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,607
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Splitska Riva za oslipit, sve blišti, ma sranje kako san govorija i od pocetka, pljuc. ploce isijavaju toplinu, triba vidit kako to izgleda kad dodu tende, ali sranje kako god okrenes. :thumbdown |
| | |
| | #53 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Splitska Riva Jedino šta vridi su ploče - iako je beton, donekle liči na kamen. Sve ostalo je UŽAS!!!!!! GROZNO!!!! One bandere liče na srednjevjekovna vješala!!!!!! Klupe su KATASTROFA!!!!!!!!!! JEBENA KATASTROFA!!!!! Riva je nepovratno usrana!!! Plus toga - više nikad neće bit "dnevni boravak" Splićana. Zaboravite na višesatno sidenje "isprid banke", zaboravite na pivicu ispod zelene tende priko lita... Nove cjene kafe i ostalog (zahvaljujući jebenom preuređenju rive i jebenoj cijeni preuređenja od jebenih 60 milijuna eura) će bit troduple veće nego prije. Ali barem smo pretekli Stradun na prvome mistu po najbezobraznije skupoj kafi u državi. I za kraj: POŠTOVANO GRADSKO POGLAVARSTVO - JEBEN VAN MATER !!!!
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-11-05 Lokacija: Split
Poruka: 249
![]() | Re: Splitska Riva meni isto oni nosaci za tende izgledaju ka visala, a kako se cini, tende ce bit toliko nisko da cemo se davit pod njima pa krajevi se mogu rukom uvatit za tu lovu su mogli sve pozlatit jebote |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-04-07 Godina: 22
Poruka: 116
![]() ![]() | Re: Splitska Riva Ma šta je vama riva super izgleda ... sigurno je bolje nego prije kad su bile rupe i lokve ... ovo je puno bolje!!!
__________________ Who you tryin' to get crazy with ese? Don't you know I'm loco? |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Splitska Riva Meni je sve dobro osim onih nosaca za tende, doduse jos neznam kako ce to izgledat kad dodu stekati, ali je o.k., malo mi je i previse svica, mogli su to malo prorijedit, jer kad stojim kraj F-caffea cini mi se da je isprid mene pista za sljetanje aviona, a ne riva... Tko zna, mozda jedan dan posluzi, pa kad bude potribno i sleti koji avion... Klupe i ona svitla ispod palmi su mi super, najbolje od svega na rivi.
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #60 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Splitska Riva Klupe su očajne - totalno neprikladne za palaču i stari dio grada Tehnobetonske ploče su bezveze, ali ajde - recimo da se najmanje odskaču od općeg izgleda starog dijela grada Osvjetljenje je očajno - totalno neprikladno za palaču i stari dio grada Nosači trendi su očajni - totalno neprikadni za palaču i stari dio grada zaključak: totalno neprikladno za palaču i stari dio grada POŠTOVANO GRADSKO POGLAVARSTVO - JEBEN VAN MATER!!!
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
![]() |
| Tagovi: riva, splitska |
« Kerum
|
Split prije rata »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:48.

puno bolje!!!