Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Split
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Split Raspravljate o temi Splitska Riva u Lijepa Naša forumu; Ma briga me za lovu da nije završila u izgradnju rive završila bi nekom političaru u đepu .... ovako ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-05-07, 16:14   #61 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-04-07
Godina: 22
Poruka: 113
nestabilan se izdvaja iz masenestabilan se izdvaja iz mase
Re: Splitska Riva

Ma briga me za lovu da nije završila u izgradnju rive završila bi nekom političaru u đepu .... ovako je bar otišla na nešto korisno ... a šta se tiče lipote rive ... o ukusima se ne raspravlja!!!
Odgovori sa citatom
Star 10-05-07, 16:33   #62 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,888
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Pa niko ne dovodi u pitanje "lipotu" nove rive... Niko nije reka da je nova riva ružna.

naprotiv - ja mislin da bi ovakvo rješenje rive izgledalo super - NA NEKOM DRUGOM MISTU!!!! Na Žnjanu, recimo... ali ovde, isprid palače, usrid starog dijela grada... izgleda užasno upravo zato šta se ne uklapa!!!

kromirane klupe, modernističke željezne konstrukcije, metalni nosači tendi - KAKVE TO IMA VEZE ZA ANTIČKOM PALAČOM???? KAKVE??
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-05-07, 16:40   #63 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Pa niko ne dovodi u pitanje "lipotu" nove rive... Niko nije reka da je nova riva ružna.

naprotiv - ja mislin da bi ovakvo rješenje rive izgledalo super - NA NEKOM DRUGOM MISTU!!!! Na Žnjanu, recimo... ali ovde, isprid palače, usrid starog dijela grada... izgleda užasno upravo zato šta se ne uklapa!!!

kromirane klupe, modernističke željezne konstrukcije, metalni nosači tendi - KAKVE TO IMA VEZE ZA ANTIČKOM PALAČOM???? KAKVE??
pa u Splitu su, kaj ne?

silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-05-07, 16:41   #64 (permalink)
glup & gluplji

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

hahahahahahaha... evo još se smijem...
Odgovori sa citatom
Star 10-05-07, 19:52   #65 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 15
Poruka: 360
Furious se izdvaja iz mase

koje ste vi žabe riva je predobra!
Furious je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-05-07, 22:51   #66 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-04-07
Godina: 22
Poruka: 113
nestabilan se izdvaja iz masenestabilan se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke

...Ma boli me k*r*c za uklapanje vazno da imam di popi kavu i prođipat

... to triba gledat na nacin .... "Očekuje nas svijetla budućnost"
Odgovori sa citatom
Star 10-05-07, 23:47   #67 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-04-07
Poruka: 14
sevdah se izdvaja iz mase

.....žvake se dobro lipe za one ploče....još malo, koja godinica i bit će to ona ista riva ko od prije... haha

ma dobra je,... bit će više slomljenih ljudi i hitna će imati više posla što mi ide u prilog..hahha
sevdah je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-05-07, 09:29   #68 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 28
Poruka: 1,389
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar

Nostalgičan sam za starom rivom, puno mi se toga tu lijepog dogodilo ...

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-05-07, 03:41   #69 (permalink)
glup & gluplji

Citat:
Pravi autor: nestabilan Pogledaj Poruke
...Ma boli me k*r*c za uklapanje vazno da imam di popi kavu i prođipat

... to triba gledat na nacin .... "Očekuje nas svijetla budućnost"
E pa boli i mene k*r*c di ćeš ti pit kafu i đipat...
To možeš i na Pujankama. To si moga i na staroj Rivi.

A kad su već išli sređivat i uređivat, onda nisu tribali sjebat stvar sa onin vješalima i škverskin dizalicama posrid Dioklecijanove fasade. Samo to.
Odgovori sa citatom
Star 13-05-07, 17:50   #70 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 27
Poruka: 1,971
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Neptune Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune

Za partiju šaha na Rivi trebamo:

- naći slobodnih 8 X 8 polja (64 tehonobetnoske ploče)
- okupiti 32 forumaša (16 crnih i 16 bijelih)

Dakle idemo s prijavama: (nek svatko stavi nick i svoju figuru)
Neptune (crni konj)
Neptune je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: riva, splitska

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:31.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114