| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Splitska Riva u Lijepa Naša forumu; Ma briga me za lovu da nije završila u izgradnju rive završila bi nekom političaru u đepu .... ovako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-04-07 Godina: 22
Poruka: 113
![]() ![]() | Re: Splitska Riva Ma briga me za lovu da nije završila u izgradnju rive završila bi nekom političaru u đepu .... ovako je bar otišla na nešto korisno ... a šta se tiče lipote rive ... o ukusima se ne raspravlja!!!
__________________ Who you tryin' to get crazy with ese? Don't you know I'm loco? |
| | |
| | #62 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Splitska Riva Pa niko ne dovodi u pitanje "lipotu" nove rive... Niko nije reka da je nova riva ružna. naprotiv - ja mislin da bi ovakvo rješenje rive izgledalo super - NA NEKOM DRUGOM MISTU!!!! Na Žnjanu, recimo... ali ovde, isprid palače, usrid starog dijela grada... izgleda užasno upravo zato šta se ne uklapa!!! kromirane klupe, modernističke željezne konstrukcije, metalni nosači tendi - KAKVE TO IMA VEZE ZA ANTIČKOM PALAČOM???? KAKVE??
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #63 (permalink) | |
| Banned | Re: Splitska Riva Citat:
![]() | |
| | |
| | #66 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-04-07 Godina: 22
Poruka: 113
![]() ![]() | Re: Splitska Riva Citat:
... to triba gledat na nacin .... "Očekuje nas svijetla budućnost"
__________________ Who you tryin' to get crazy with ese? Don't you know I'm loco? | |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-04-07
Poruka: 14
![]() | Re: Splitska Riva .....žvake se dobro lipe za one ploče....još malo, koja godinica i bit će to ona ista riva ko od prije... haha ma dobra je,... bit će više slomljenih ljudi i hitna će imati više posla što mi ide u prilog..hahha |
| | |
| | #69 (permalink) | |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Splitska Riva Citat:
To možeš i na Pujankama. To si moga i na staroj Rivi. A kad su već išli sređivat i uređivat, onda nisu tribali sjebat stvar sa onin vješalima i škverskin dizalicama posrid Dioklecijanove fasade. Samo to.
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: riva, splitska |
« Kerum
|
Split prije rata »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:31.