| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Splitska Riva u Lijepa Naša forumu; Kava na splitskoj Rivi 15 kuna? - DNEVNIK.hr Citat: Kava na splitskoj Rivi 15 kuna? Još se nisu stišali ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) | |
| Banned | Re: Splitska Riva Kava na splitskoj Rivi 15 kuna? - DNEVNIK.hr Citat:
| |
| | |
| | #75 (permalink) | ||
| Starter Datum registracije: 15-04-07
Poruka: 63
![]() | a koja je to fontana tamo na rivi[/quote] Nije to fontana.To je pukla vodovodna cijev. Citat:
Citat:
![]()
__________________ NEODLUČAN SAM.A MOŽDA I NISAM? Zadnji Uredio daidza : 24-05-07 u 22:23. | ||
| | |
| | #78 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-04-07
Poruka: 63
![]() | Re: Splitska Riva http://www.croportal.net/forum/attac...1&d=1180180932 split-riva-velika.jpg Radni naziv slike je ronađi jednog koji radi.
__________________ NEODLUČAN SAM.A MOŽDA I NISAM? |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-03-07
Poruka: 79
![]() | Re: Splitska Riva nepostoji covik koji nebi komentira da su je obugli i u suho zlato...100 ljudi 100 cudi i o rivi je bezpredmetno raspravljat...riva je uredjena vrlo moderno i virujem da je kvalitetno...da se nisu pojedinci okoristili,jesu...to je naprosto urodjeno hrvatima da ukradu di god mogu...vidija sam masu rivi po svitu ali se potpuno slazem s talijanima,koji su jedini estetski autoriteti u svitu,splitska riva je sigurno najlipsa na svitu i to je to...na njoj bi tribale bit takve cjene,da obicni smrtnici nemogu ni prismrdit jer ce od zloce tit sve unistit ka sta i oce.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: riva, splitska |
« Kerum
|
Split prije rata »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:37.

Svi smo mi MASS SARR
Teško je ocjenjivat ovakve stvari, pogotovo svodit ih na neke brojeve, ali meni riva dobiva ocjenu 8 od 10.

ronađi jednog koji radi.