| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Splitska Riva u Lijepa Naša forumu; Ali oni nosači tendi - katastrofa!!!! ja san uvjeren, da se odstrani ta željezna gadarija, da bi sve bilo OK. Ni ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,891
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Splitska Riva Ali oni nosači tendi - katastrofa!!!! ja san uvjeren, da se odstrani ta željezna gadarija, da bi sve bilo OK. Ni meni se onaj tehno-beton ne sviđa, ni meni nove šentade nisu drage - ali sve je to minorno u odnosu na onu katastrofu od nosača tendi. Totalnu su zaklonili palaču, ništa se ne vidi, odvlače pogled od fasade, ubijaju vizuru, ne uklapaju se u opći izgled, materijal (čelik, pituran u bilo) se ne slaže sa ničin na rivi GROZNO!!!!!!!!!!!!!!
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #83 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Split Godina: 15
Poruka: 360
![]() | Re: Splitska Riva ma dajte ne budite kritični, pa riva je skroz OK, moderna je a to turisti vole, a ako na nosače tenda stave bijele tende bit će predobro! ![]()
__________________ The Star is back!!? |
| | |
| | #84 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Splitska Riva Citat:
Znači, ako turisti vole govno, mi se svi kolektivno trebamo srat po rivi? A usput - otkud ti to da turisti vole "moderno"? I otkud ti to da je ona gadarija "moderna"?
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |
| | |
| | #85 (permalink) | |
![]() | Re: Splitska Riva Citat:
kao prvo: otkad je ono (riva) govno, pa mi tribali bit ponosni? kao drugo: imam problema s probavom pa s tobom luđakom ne idem srat na rivu! kao treće: kako riva nije moderna? pa cijela svijetli po noći, oni snjebani pod je dobar, i sve skupa je moderna! ![]()
__________________ The Star is back!!? | |
| | |
| | #87 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Splitska Riva Citat:
Ti si reka: "Nova riva je moderna, a moderno se turistima sviđa", pa te ja pitan, ako je najvažnije ono šta se sviša turistima, tribamo li se svi posrat po rivi ako se ispostavi da se govna sviđaju turistima? Je li sad malo jasnije, a? Osin, toga, kakav je to priglupi kriterij - "sviđa se turistima"? Uostalom, otkud ti znaš da se moderno turistima sviđa? Ko ti je to reka? Majke ti mile, ona ružna odvratna gvožđurija totalno je deformirala kompletnu vizuru grada kad se gleda s mora, zaklonila je od pogleda fasadu palače, koja jedinstven spomenik u svitu - a ti tvrdiš da se to turistima sviđa? Ma svašta. Ja san uvjeren da turisti u prvome redu dolaze vidit palaču i arhitekturu Splita koja ima jedinstveni kontinuitet od Dioklecijana do dana današnjega, palaču ka prvorazredni primjer spoja rimske visoke arhitekture, priko romanike i renesanse pa do danas, i to sve povezano u urbanu cjelinu koja i danas živi. Turisti sigurno ne dolaze vidit light-show niti samonosive željezne kostrukcije napižđene bez ikakvog smisla.
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. Zadnji Uredio damfisk : 30-05-07 u 13:48. | |
| | |
| | #88 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-11-05 Lokacija: Split
Poruka: 249
![]() | Re: Splitska Riva ja isto mogu prozvakat sentade, zelenilo tj. onaj dio rive tik uz more, to mi je ok. cak mi se i svidja, ali nosaci su ocajni ( a kako sada mozemo vidit, nisu ni funkcionalni), stolovi i stolice su katastrofa i onda se covik zapita koja sve mi sranja, koje nam podvaljuju celni ljudi grada, pusimo i placamo |
| | |
| | #90 (permalink) |
![]() | Re: Splitska Riva [quote=damfisk;332451]Ma jel' ti to mene zajebavaš? Ti si reka: "Nova riva je moderna, a moderno se turistima sviđa", pa te ja pitan, ako je najvažnije ono šta se sviša turistima, tribamo li se svi posrat po rivi ako se ispostavi da se govna sviđaju turistima? Je li sad malo jasnije, a? pa ja sam se šalio, skužio sam šta si rekao, samo sam apelirao na to da riva i nije toliko loša, pa briga ionako turiste glavno da više ne smrdi!![]()
__________________ The Star is back!!? |
| | |
![]() |
| Tagovi: riva, splitska |
« Kerum
|
Split prije rata »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:24.

pa ja sam se šalio, skužio sam šta si rekao, samo sam apelirao na to da riva i nije toliko loša, pa briga ionako turiste glavno da više ne smrdi!