Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Split
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Split Raspravljate o temi Splitska Riva u Lijepa Naša forumu; Ali oni nosači tendi - katastrofa!!!! ja san uvjeren, da se odstrani ta željezna gadarija, da bi sve bilo OK. Ni ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-05-07, 18:03   #81 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,891
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Splitska Riva

Ali oni nosači tendi - katastrofa!!!!

ja san uvjeren, da se odstrani ta željezna gadarija, da bi sve bilo OK.

Ni meni se onaj tehno-beton ne sviđa, ni meni nove šentade nisu drage - ali sve je to minorno u odnosu na onu katastrofu od nosača tendi.

Totalnu su zaklonili palaču, ništa se ne vidi, odvlače pogled od fasade, ubijaju vizuru, ne uklapaju se u opći izgled, materijal (čelik, pituran u bilo) se ne slaže sa ničin na rivi

GROZNO!!!!!!!!!!!!!!
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 19:10   #82 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,882
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Hmm, jedva čekam da popijem kavu na ST rivi!
Jednokratno ću si to moći priuštiti.
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 19:26   #83 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 15
Poruka: 360
Furious se izdvaja iz mase

ma dajte ne budite kritični, pa riva je skroz OK, moderna je a to turisti vole, a ako na nosače tenda stave bijele tende bit će predobro!
Odgovori sa citatom
Star 29-05-07, 14:40   #84 (permalink)
glup & gluplji

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: berlavi12 Pogledaj Poruke
ma dajte ne budite kritični, pa riva je skroz OK, moderna je a to turisti vole, a ako na nosače tenda stave bijele tende bit će predobro!

Znači, ako turisti vole govno, mi se svi kolektivno trebamo srat po rivi?

A usput - otkud ti to da turisti vole "moderno"?
I otkud ti to da je ona gadarija "moderna"?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-05-07, 22:07   #85 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Znači, ako turisti vole govno, mi se svi kolektivno trebamo srat po rivi?

A usput - otkud ti to da turisti vole "moderno"?
I otkud ti to da je ona gadarija "moderna"?

kao prvo: otkad je ono (riva) govno, pa mi tribali bit ponosni?
kao drugo: imam problema s probavom pa s tobom luđakom ne idem srat na rivu!
kao treće: kako riva nije moderna? pa cijela svijetli po noći, oni snjebani pod je dobar, i sve skupa je moderna!

Odgovori sa citatom
Star 30-05-07, 13:13   #86 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 27
Poruka: 1,971
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Neptune Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune

Evo kako izgledaju tende i nosači kad je zapuhao prvi jači vitar. Sramota
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg 1.jpg (51.3 KB, 14 pogleda)
Tip Fajla: jpg 2.JPG (60.5 KB, 15 pogleda)
Neptune je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-05-07, 13:44   #87 (permalink)
glup & gluplji

Citat:
Pravi autor: berlavi12 Pogledaj Poruke
kao prvo: otkad je ono (riva) govno, pa mi tribali bit ponosni?
kao drugo: imam problema s probavom pa s tobom luđakom ne idem srat na rivu!
kao treće: kako riva nije moderna? pa cijela svijetli po noći, oni snjebani pod je dobar, i sve skupa je moderna!

Ma jel' ti to mene zajebavaš?

Ti si reka: "Nova riva je moderna, a moderno se turistima sviđa", pa te ja pitan, ako je najvažnije ono šta se sviša turistima, tribamo li se svi posrat po rivi ako se ispostavi da se govna sviđaju turistima?

Je li sad malo jasnije, a?

Osin, toga, kakav je to priglupi kriterij - "sviđa se turistima"?

Uostalom, otkud ti znaš da se moderno turistima sviđa? Ko ti je to reka?

Majke ti mile, ona ružna odvratna gvožđurija totalno je deformirala kompletnu vizuru grada kad se gleda s mora, zaklonila je od pogleda fasadu palače, koja jedinstven spomenik u svitu - a ti tvrdiš da se to turistima sviđa?

Ma svašta.

Ja san uvjeren da turisti u prvome redu dolaze vidit palaču i arhitekturu Splita koja ima jedinstveni kontinuitet od Dioklecijana do dana današnjega, palaču ka prvorazredni primjer spoja rimske visoke arhitekture, priko romanike i renesanse pa do danas, i to sve povezano u urbanu cjelinu koja i danas živi.

Turisti sigurno ne dolaze vidit light-show niti samonosive željezne kostrukcije napižđene bez ikakvog smisla.

Zadnji Uredio damfisk : 30-05-07 u 13:48.
damfisk je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 30-05-07, 15:28   #88 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-11-05
Poruka: 249
mysterious se izdvaja iz mase

ja isto mogu prozvakat sentade, zelenilo tj. onaj dio rive tik uz more, to mi je ok. cak mi se i svidja, ali nosaci su ocajni ( a kako sada mozemo vidit, nisu ni funkcionalni), stolovi i stolice su katastrofa
i onda se covik zapita koja sve mi sranja, koje nam podvaljuju celni ljudi grada, pusimo i placamo
mysterious je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-05-07, 15:30   #89 (permalink)
glup & gluplji

Da.

Al' bitno da je to "moderno" i da to "turisti vole"...

Isuse moj mili
Odgovori sa citatom
Star 30-05-07, 22:36   #90 (permalink)
Regularni forumas

[quote=damfisk;332451]Ma jel' ti to mene zajebavaš?

Ti si reka: "Nova riva je moderna, a moderno se turistima sviđa", pa te ja pitan, ako je najvažnije ono šta se sviša turistima, tribamo li se svi posrat po rivi ako se ispostavi da se govna sviđaju turistima?

Je li sad malo jasnije, a?

pa ja sam se šalio, skužio sam šta si rekao, samo sam apelirao na to da riva i nije toliko loša, pa briga ionako turiste glavno da više ne smrdi!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: riva, splitska

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:24.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114