Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Split
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Split Raspravljate o temi Splitske cure u Lijepa Naša forumu; Svi znamo da imamo najlipše cure(iako se meni sve sviđaju i iz drugih gradova i država). Uvik ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-05-07, 12:54   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 15-04-07
Poruka: 63
redicool se izdvaja iz mase
Splitske cure

Svi znamo da imamo najlipše cure(iako se meni sve sviđaju i iz drugih gradova i država).
Uvik su bile lipo obučene(lipe i svučene),ali mi sad pare sve iste.Kad nabiju one cvike za sunce ka maske za ronjenje,iman osjećaj da je žensko svjetsko prvenstvo u podvodnom ribolovu.Koma mi je vidit kad obuju cipele na take ,a ne znaju hodat u njima,samo održavaju ravnotežu da ne padnu ili stupaju strojevim korakom.
Ma isto ih je lipo vidit.
Mogli bi stavit i koju sliku ako ko ima
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 17:02   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 14-03-07
Poruka: 78
splicanin se izdvaja iz mase
Re: Splitske cure

splitske cure su najlipse na daleko pa ako ocete i na svitu...problem je u splicanima i onima sta se nazivaju...zbog svoje lipote a i grezih muskih kojih je jako puno po splitu,morale su razvit obrameni sistem pa ispadaju malo greze ali iako ja ih smatram jako duhovnim i zenstvenim za razliku ostalih cura ljepe nase...jedinu zamjerku upucujem sto se okrecu modnim trendovima koji dolaze sa sjevera hrvatske a zbog jakog medijskog uticaja misle da je to zaista i modni trend u svitu...sjever preferira modni trend germanskih zemalja a netriba posebno pricat koliki je to neukus..
splicanin je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-07-07, 08:54   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-07-07
Godina: 16
Poruka: 365
Sayrex se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sayrex Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sayrex

Ma splitske cure su zakooon
nema takvih nigdi na svitu nego kod nas
Sayrex je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-12-07, 17:09   #4 (permalink)
Starter

Datum registracije: 30-11-07
Poruka: 4
croo se izdvaja iz mase

umišljene, arogantne, plavuše ili crnke(nema između), izmazane...al ipak na prvi pogled najlipše
croo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-12-07, 17:32   #5 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: croo Pogledaj Poruke
umišljene, arogantne,
Slažem se, ali ni purgerice ne zaostaju.
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-12-07, 22:11   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-11-07
Godina: 20
Poruka: 172
emma86 se izdvaja iz mase

istina je da su najljepse ili bar nasredjenije tj.barem tako izgledaju....
emma86 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-12-07, 15:05   #7 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-12-07
Poruka: 3
NightHawk se izdvaja iz mase

Riječanke
Odgovori sa citatom
Star 13-12-07, 20:57   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,186
RizLA ima ono neštoRizLA ima ono neštoRizLA ima ono neštoRizLA ima ono neštoRizLA ima ono neštoRizLA ima ono nešto

hm zivim cili zivot u splitu i negleda sam se domacih zena al slavonke pogotovo osjecanke su top 1 u hrv
pristupacnije,komunikativnije i obdarenije u oblinama(neznam jer to zbog klime ili hrane ,premda mi osobno obline nisu vazne)
necu govorit da su splice umisljene al u zadnje 2-3 godine im se diga ego tako da je teze nac casual curu
Odgovori sa citatom
Star 13-12-07, 21:03   #9 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 12,100
damfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavan

Svašta.
Odgovori sa citatom
Star 14-12-07, 15:01   #10 (permalink)
Bolekova koka

Datum registracije: 04-07-04
Godina: 22
Poruka: 5,190
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mama Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mama

Citat:
Pravi autor: RizLA Pogledaj Poruke
hm zivim cili zivot u splitu i negleda sam se domacih zena al slavonke pogotovo osjecanke su top 1 u hrv
pristupacnije,komunikativnije i obdarenije u oblinama(neznam jer to zbog klime ili hrane ,premda mi osobno obline nisu vazne)

(i ovo ispod nije prijevod buahaha)
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cure, split

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:00.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103