| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Splitske cure u Lijepa Naša forumu; Svi znamo da imamo najlipše cure(iako se meni sve sviđaju i iz drugih gradova i država). Uvik ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-04-07
Poruka: 63
![]() | Splitske cure Svi znamo da imamo najlipše cure(iako se meni sve sviđaju i iz drugih gradova i država). Uvik su bile lipo obučene(lipe i svučene),ali mi sad pare sve iste.Kad nabiju one cvike za sunce ka maske za ronjenje,iman osjećaj da je žensko svjetsko prvenstvo u podvodnom ribolovu.Koma mi je vidit kad obuju cipele na take ,a ne znaju hodat u njima,samo održavaju ravnotežu da ne padnu ili stupaju strojevim korakom. Ma isto ih je lipo vidit. Mogli bi stavit i koju sliku ako ko ima
__________________ NEODLUČAN SAM.A MOŽDA I NISAM? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-03-07
Poruka: 78
![]() | Re: Splitske cure splitske cure su najlipse na daleko pa ako ocete i na svitu...problem je u splicanima i onima sta se nazivaju...zbog svoje lipote a i grezih muskih kojih je jako puno po splitu,morale su razvit obrameni sistem pa ispadaju malo greze ali iako ja ih smatram jako duhovnim i zenstvenim za razliku ostalih cura ljepe nase...jedinu zamjerku upucujem sto se okrecu modnim trendovima koji dolaze sa sjevera hrvatske a zbog jakog medijskog uticaja misle da je to zaista i modni trend u svitu...sjever preferira modni trend germanskih zemalja a netriba posebno pricat koliki je to neukus.. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Splitske cure
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: peanuts and penis gigantica
Poruka: 1,186
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Splitske cure hm zivim cili zivot u splitu i negleda sam se domacih zena al slavonke pogotovo osjecanke su top 1 u hrv pristupacnije,komunikativnije i obdarenije u oblinama(neznam jer to zbog klime ili hrane ,premda mi osobno obline nisu vazne)necu govorit da su splice umisljene al u zadnje 2-3 godine im se diga ego tako da je teze nac casual curu ![]()
__________________ OKRENUTA LEĐA KRIJU LICA SRAMA |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Bolekova koka | Re: Splitske cure Citat:
![]()
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, split |
« Brda
|
Split - Fotogalerija »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:00.

,premda mi osobno obline nisu vazne)