| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Splitske cure u Lijepa Naša forumu; vašim curama nosevi paraju oblake bile one zgodne ili ne, živjeh doli par mj i upoznala sam možda ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-01-08 Lokacija: zadar Godina: 25
Poruka: 940
![]() ![]() | Re: Splitske cure vašim curama nosevi paraju oblake bile one zgodne ili ne, živjeh doli par mj i upoznala sam možda 1 normalnu ![]() čast iznimkama ![]() zadranke rules ![]() p.s. bez uvrede molim ![]()
__________________ ..."ljubav spaja duše, to je kozmička sloga"... tbf |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,814
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Splitske cure Citat:
p.s. bez uvrede molim ![]() p.p.s. a možda se tebi čini da našim curama "nosevi paraju oblake" zbog tvog ničim izazvanog osjećaja inferiornosti? ![]()
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,333
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Splitske cure Kako je zanimljivo kad zadranka napise ; i jos govori za splicanke da su umisljene. Prosjecna splicanka nikad nebi rekla, napisala; splicanke rules. Doduse, prosjecna splicanka ni ne razmislja o zadrankama, a kamoli da ide nesto pisat o njima. ![]()
__________________ Granice ne postoje... izmislio ih je čovjek... |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-01-08 Lokacija: zadar Godina: 25
Poruka: 940
![]() ![]() | Re: Splitske cure pih, očito sam naletila na krive, možda ste vi prave ![]() naravno da nemislite na zadranke, one su vam predaleko, split je centar svita za vas ![]() i rekoh umišljene, a ne ružne, što se vrijeđaš na to? ![]()
__________________ ..."ljubav spaja duše, to je kozmička sloga"... tbf |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Dr.sc. foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Splitske cure The way you shake it I can't believe it I ain't never seen a ass like THAT The way you move it You make my pee-pee go Da Doing doing doing The way she moves she's like a belly danca She's shakin that ass to the new nelly jamsa
__________________ Snjesko Bijelic Banned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tko ga je bannao |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, split |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:23.

Prosjecna splicanka nikad nebi rekla, napisala; splicanke rules. 

tko ga je bannao