Raspravljate o temi Splitske cure u Split forumu, dio Lijepa Naša foruma; iznad splita nismo se razumili, al nema veze... ja volim split, ali isto tako rekoh, da sve cure koje sam ...
..."ljubav spaja duše, to je kozmička sloga"...
tbf
ne ne, kod ljubitovice![]()
..."ljubav spaja duše, to je kozmička sloga"...
tbf
Ma jebiga ne znam ti ja te sve zaseoke.
Splićanke su prezgodne.
Barem kad ih usporedim s zagrepčankama....
Još da nisu toliko zadrte i umišljene.....
![]()
Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak?
U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u
srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je
ponestalo perja.
Zadrte?
Umišljene?
Naravno, ti imaš i obrazloženja za svaku od tih pizd... ovaj, tvrdnji...
Nije valjda da trkeljaš bez veze
naravno da ne trkeljam.
znanstveno utemeljene i potvrđene hipoteze temeljem reprezentativnog uzorka...
čuj takva su moja iskustva, ai i većine mojih poznanika. Upoznao sam puno i još uvijek poznajem dosta splićanki tako da sam temeljem toga izgradio neko mišljenje.
zašto zadrte?
zato što se opterećuju nebitnim stvarima, preopterećene su tuđim mišljenjima i robuju nekim svojim uvjerenjima koja zapravo nisu njihova već im ih je njihova okolina nametnula...otprilike
umišljene?
hmmmm...
pa recimo da su u novije vrijeme, globalizacijom i demokratizacijom društva postale svjesnije svojih komparativnih prednosti nad ostatkom ženske populacije u hrvata i da se to ogleda i u njihovu pogledu na međuljudske odnose, ostvarivanje osobnih ciljeva i ambicija....otprilike
a možda ipak trkeljam bez veze
![]()
Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak?
U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u
srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je
ponestalo perja.
amenzato što se opterećuju nebitnim stvarima, preopterećene su tuđim mišljenjima i robuju nekim svojim uvjerenjima koja zapravo nisu njihova već im ih je njihova okolina nametnula...otprilike
naravno cast iznimkama
every damn Sunday