| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Splitske cure u Lijepa Naša forumu; iznad splita nismo se razumili, al nema veze... ja volim split, ali isto tako rekoh, da sve cure koje sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Splitske cure iznad splita ![]() ![]() ![]() nismo se razumili, al nema veze... ja volim split, ali isto tako rekoh, da sve cure koje sam doli upoznala "nosom paraju oblake", nisam rekla da su sve takve... ali nevermind, ne razumimo se ![]() ![]() ![]()
__________________ ..."ljubav spaja duše, to je kozmička sloga"... tbf |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 23-06-06 Godina: 27
Poruka: 51
![]() | Re: Splitske cure Citat:
| |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 421
![]() ![]() | Re: Splitske cure Splićanke su prezgodne. Barem kad ih usporedim s zagrepčankama.... ![]() Još da nisu toliko zadrte i umišljene..... ![]()
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,222
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Splitske cure Zadrte? Umišljene? Naravno, ti imaš i obrazloženja za svaku od tih pizd... ovaj, tvrdnji... Nije valjda da trkeljaš bez veze
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 421
![]() ![]() | Re: Splitske cure Citat:
znanstveno utemeljene i potvrđene hipoteze temeljem reprezentativnog uzorka... ![]() čuj takva su moja iskustva, ai i većine mojih poznanika. Upoznao sam puno i još uvijek poznajem dosta splićanki tako da sam temeljem toga izgradio neko mišljenje. zašto zadrte? zato što se opterećuju nebitnim stvarima, preopterećene su tuđim mišljenjima i robuju nekim svojim uvjerenjima koja zapravo nisu njihova već im ih je njihova okolina nametnula...otprilike umišljene? hmmmm... pa recimo da su u novije vrijeme, globalizacijom i demokratizacijom društva postale svjesnije svojih komparativnih prednosti nad ostatkom ženske populacije u hrvata i da se to ogleda i u njihovu pogledu na međuljudske odnose, ostvarivanje osobnih ciljeva i ambicija....otprilike a možda ipak trkeljam bez veze ![]()
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. | |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Splitske cure Citat:
naravno cast iznimkama
__________________ you thought you could take it out but the world collapse and you can't see out of it now you go crazy baby | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, split |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:44.

,premda mi osobno obline nisu vazne)