| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Splitske cure u Lijepa Naša forumu; Ja bih rekao da su iznimke onakve kakve vi opisujete. Većina ih je suprotna tome što vi opisujete.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,824
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Splitske cure Ja bih rekao da su iznimke onakve kakve vi opisujete. Većina ih je suprotna tome što vi opisujete.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 432
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Splitske cure Ma jebeš to šta dobro izgledaju kad san se uvik bolje zajebava sa purgerkama i slavonkama, cure u Splitu su stvarno lipe općenito dalmatinke, ali brate ko da su popile svu pamet svita, naravno čast iznimkama...
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Splitske cure Citat:
naravno ![]() A čuj, prika... možda ti nisi dovoljno ispraksira svoju spiku, pa se nisi zna ušemit... A šta da ti kažen... ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #37 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Splitske cure Nije točna uopće. Gdje si i od koga čuo tu krenetariju? A cure iz Splita na dobrom su glasu zbog njih samih, a ne zbog deficita ili suficita muške populacije.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 414
![]() ![]() | Re: Splitske cure Citat:
odlično !!!! ![]() btw tko kaže da su na dobrom glasu? ovi iz žirija za Miss????
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. | |
| | |
| | #39 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,269
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Splitske cure Vidim damf se prometnuo u stručnjaka za dalmatinke i splićanke ![]() Di sam stao....e da....khm.....dalmatinke su mi sexy posebno njihov dijalekt...dok to kod frajera ne vrijedi ![]()
__________________ ...i do it because i can, i can because i want to, i want to because YOU SAID I COULDN'T DO IT!!! |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,522
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Splitske cure Citat:
![]() ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, split |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |