| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Splitske cure u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: Adolon Di sam stao....e da....khm.....dalmatinke su mi sexy posebno njihov dijalekt...dok to kod ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 421
![]() ![]() | Citat:
jesi ti pri sebi??????? to je tebi sexy? ko vreća bez dna kad ih jednom otvori ne zna ih više zatvorit 3000 riječi u minuti Jazovka blablablablablablabla blablablablablablabla.............. skoči mi tlak čim ih čujem samo da stoji i miruje i šuti i sve će biti ok
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. | |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 28
Poruka: 4,858
![]() ![]() ![]() | Re: Splitske cure Citat:
![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. | |
| | |
| | #43 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Splitske cure e da je samo od njih.....
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,310
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Splitske cure Citat:
![]()
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše | |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Splitske cure Svi. ![]() A nego za koje ću bit stručnjak? Za Međimurke? ![]() Citat:
Naravno.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #48 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Splitske cure btw majka mi je splićanka cura zadranka pas dalmatinac pitaj me kako sam još živ ne znam ![]()
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. |
| | |
| | #49 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Splitske cure I usprkos tako kvalitetnom pedigreu, ispao si takav kakav si ispao? Tužna priča...
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Splitske cure Citat:
Najveca kokoš bi se posramila pored tebe!Eto dvi izjave; jbg ne mogu protiv gena. ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, split |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:44.

Najveca kokoš bi se posramila pored tebe!