| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Splitske cure u Lijepa Naša forumu; Ja san Splićanka i ponosin se time i pored mene i ostatka lipih cura iz Splita bi se puno "... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Splitske cure Ja san Splićanka i ponosin se time i pored mene i ostatka lipih cura iz Splita bi se puno "lipotica" iz drugih gradova posramilo... Al ne kažen da i u u drugin gradovima nema lipih cura, ženska ako je lipa, lipa je zbog svog izgleda, a ne zbog toga odakle dolazi... Ali ipak SPLIĆANKE ostavljaju dojam najlipših cura na svitu!!! |
| | |
| | #58 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Splitske cure ma samo ti govori, prika, nema problema... ovi ti je forum demokratičan... moš' govorit šta god oćeš...
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Splitske cure Po nekima ovde cure su umišljene zbog toga šta su iz Splita. A brate mili. Svašta. U Splitu ima svakakvih cura, najraznolikijih šta ih je priroda mogla stvorit, i tu nema apasolutno ništa loše! I lipša mi je splitska subotnja špica nego npr.zagrebačka, ovde se osjeti neki šarm kojeg cure imaju. A ja ne znam šta je vama Zadrankama, sve je to blizu! Btw, kad iduća Zadranka bude dolazi u Split, nek potraži mene, da od 1 normalne Splićanke nastanu 2! Uostalom, najbolje prije mi žive u Zadru
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, split |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:51.