Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Split
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Split Raspravljate o temi Splitske cure u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Po toj logici "najveseliji" gradovi u državi su Rijeka i Varaždin. Jel' ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-07-08, 21:55   #71 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,677
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar
Re: Splitske cure

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Po toj logici "najveseliji" gradovi u državi su Rijeka i Varaždin.

Jel' tako nekako?
pa da valjda... čuo sam da je u Jonkopingu veselo.
Ajmo svi tamo na more. Jebeš Zrće
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-07-08, 00:37   #72 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,888
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: latoa Pogledaj Poruke
btw : nemam ništa protiv splita i splićanki, meni su cure ok, za moj ukus malo se previše nakite za obične kave po gradu, ali to je njihov đir...
Ko' ti je kriv kad se krećeš po šminkerskin lokalima... tamo su kokoši nakićene od 0-24 h...

nema to veze sa Spliton, to je tako skoro pa svugdi
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-07-08, 11:15   #73 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 17-01-08
Godina: 24
Poruka: 852
latoa ima ono neštolatoa ima ono neštolatoa ima ono neštolatoa ima ono neštolatoa ima ono neštolatoa ima ono nešto

Nisi u pravu, uopće se ne krećem po šminkerskim mistima, više mi pašu oni opušteniji kafići...

S tim što sam rekla da se za moj ukus puno kite, nisam mislila vrijeđati, cure su zgodne, ali to je jednostavno moj dojam koji sam skupila šetajući gradom a ne po šminkerskim kafićima.
Odgovori sa citatom
Star 22-07-08, 14:15   #74 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,426
Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat

Citat:
Ko' ti je kriv kad se krećeš po šminkerskin lokalima... tamo su kokoši nakićene od 0-24 h...
omg, kokoši???
a svakoj bi toj kokoši bio privatni pjetao
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-07-08, 14:18   #75 (permalink)
glup & gluplji

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: latoa Pogledaj Poruke
Nisi u pravu, uopće se ne krećem po šminkerskim mistima, više mi pašu oni opušteniji kafići...

S tim što sam rekla da se za moj ukus puno kite, nisam mislila vrijeđati, cure su zgodne, ali to je jednostavno moj dojam koji sam skupila šetajući gradom a ne po šminkerskim kafićima.

E pa u tom slučaju je tvoja definicija "nakićenosti" očito drugačija od moje...

Citat:
Pravi autor: Agness Pogledaj Poruke
omg, kokoši???
a svakoj bi toj kokoši bio privatni pjetao
Ne, hvala. Ne podnosim nakinđurene kokoši koje sjede po "trendovskim" (gadi mi se ta riječ) lokalima tip-top našminkane i u najnovijim krpicama i kokodaču ogovarajući sve živo i neživo u nadi da će ih zamjetit, pojebat i sponzorirat kakav perspektivni mladi nogometaš ili barem mafijaš niže platežne moći.

To nije moj đir, ne zalazim na takva mjesta i izbjegavam općit (spolno ili bilo kako drugačije) sa takvim kokošama.
Odgovori sa citatom
Star 22-07-08, 14:24   #76 (permalink)
prof. Foruma

Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat
Smile Re: Splitske cure

Citat:
Ne, hvala. Ne podnosim nakinđurene kokoši koje sjede po "trendovskim" (gadi mi se ta riječ) lokalima tip-top našminkane i u najnovijim krpicama...
ja pričam o fino nakinđurenim kokicama, koje su uz to jako pametne

ovo o čemu ti pričaš je nešto sasvim drugo...
a ovo moje je sasvim prvo
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-07-08, 14:37   #77 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,677
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Citat:
Ne, hvala. Ne podnosim nakinđurene kokoši koje sjede po "trendovskim" (gadi mi se ta riječ) lokalima tip-top našminkane i u najnovijim krpicama i kokodaču ogovarajući sve živo i neživo u nadi da će ih zamjetit, pojebat i sponzorirat kakav perspektivni mladi nogometaš ili barem mafijaš niže platežne moći.

To nije moj đir, ne zalazim na takva mjesta i izbjegavam općit (spolno ili bilo kako drugačije) sa takvim kokošama.

mogu reć da smo skoro istomišljenici, ali ja se ne znam tako bogato izrazit

Toga i takvih je bilo i bit će kud god da kreneš. Nema to veze sa Splitom

Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-07-08, 15:03   #78 (permalink)
glup & gluplji

Citat:
ja pričam o fino nakinđurenim kokicama, koje su uz to jako pametne
Kokoš, po definiciji, ne može bit pametna. Naime, obzirom na dimenzije kokošije glave, nema joj gdje stat pamet.

Nadalje, pametna ženska osoba NE krevelji se po "trendovskim" lokalima nakinđurena ko' božićna jelka na Badnjak, držeći Red Bull vodku sa dva prsta desne ruke dok joj svakim pokretom glave na ušima svekeću naušnice udarajući u goleme sunačne naočale Đani Vesraće

Citat:
ovo o čemu ti pričaš je nešto sasvim drugo...
a ovo moje je sasvim prvo
A šta je onda treće?
Odgovori sa citatom
Star 22-07-08, 15:53   #79 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
A šta je onda treće?
dovoljno je prvo

očito sam se definicije ne poklapaju, nema ni u Klaiću da citiram definiciju kokoši sa 2 ruke i 2 noge

p.s.što se dimenzija tiče, onda oni otkivci glave veličine vinske bačve su inteligentni? profesori s harvarda? ah, mogli bi, ali one kapice za diplomski im ne mogu obući pa ništa od diplome...
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-07-08, 16:00   #80 (permalink)
glup & gluplji

Citat:
dovoljno je prvo

Nije.

Citat:
očito sam se definicije ne poklapaju, nema ni u Klaiću da citiram definiciju kokoši sa 2 ruke i 2 noge
Očito se ne poklapaju.

Citat:
p.s.što se dimenzija tiče, onda oni otkivci glave veličine vinske bačve su inteligentni? profesori s harvarda? ah, mogli bi, ali one kapice za diplomski im ne mogu obući pa ništa od diplome...
Otkivci?
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cure, split

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114