| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Splitske cure u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Po toj logici "najveseliji" gradovi u državi su Rijeka i Varaždin. Jel' ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) | |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Splitske cure Citat:
nema to veze sa Spliton, to je tako skoro pa svugdi
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |
| | |
| | #73 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 852
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Splitske cure Nisi u pravu, uopće se ne krećem po šminkerskim mistima, više mi pašu oni opušteniji kafići... S tim što sam rekla da se za moj ukus puno kite, nisam mislila vrijeđati, cure su zgodne, ali to je jednostavno moj dojam koji sam skupila šetajući gradom a ne po šminkerskim kafićima.
__________________ Quod scriptum manet. |
| | |
| | #75 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Splitske cure Citat:
E pa u tom slučaju je tvoja definicija "nakićenosti" očito drugačija od moje... Ne, hvala. Ne podnosim nakinđurene kokoši koje sjede po "trendovskim" (gadi mi se ta riječ) lokalima tip-top našminkane i u najnovijim krpicama i kokodaču ogovarajući sve živo i neživo u nadi da će ih zamjetit, pojebat i sponzorirat kakav perspektivni mladi nogometaš ili barem mafijaš niže platežne moći. To nije moj đir, ne zalazim na takva mjesta i izbjegavam općit (spolno ili bilo kako drugačije) sa takvim kokošama.
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |
| | |
| | #76 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,426
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]() ovo o čemu ti pričaš je nešto sasvim drugo... a ovo moje je sasvim prvo ![]() | |
| | |
| | #77 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,677
![]() mogu reć da smo skoro istomišljenici, ali ja se ne znam tako bogato izrazit ![]() Toga i takvih je bilo i bit će kud god da kreneš. Nema to veze sa Splitom ![]() ![]() | |
| | |
| | #78 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Splitske cure Kokoš, po definiciji, ne može bit pametna. Naime, obzirom na dimenzije kokošije glave, nema joj gdje stat pamet. Nadalje, pametna ženska osoba NE krevelji se po "trendovskim" lokalima nakinđurena ko' božićna jelka na Badnjak, držeći Red Bull vodku sa dva prsta desne ruke dok joj svakim pokretom glave na ušima svekeću naušnice udarajući u goleme sunačne naočale Đani Vesraće A šta je onda treće?
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #79 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,426
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Splitske cure dovoljno je prvo ![]() očito sam se definicije ne poklapaju, nema ni u Klaiću da citiram definiciju kokoši sa 2 ruke i 2 noge ![]() p.s.što se dimenzija tiče, onda oni otkivci glave veličine vinske bačve su inteligentni? profesori s harvarda? ah, mogli bi, ali one kapice za diplomski im ne mogu obući pa ništa od diplome... |
| | |
| | #80 (permalink) | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Splitske cure Nije. ![]() Citat:
Citat:
![]()
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, split |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:44.