| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Splitske cure u Lijepa Naša forumu; sve mi se čini da je ova tema nekako promašena, to komentiranje kako su cure uređene u splitu ili ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() | Re: Splitske cure sve mi se čini da je ova tema nekako promašena, to komentiranje kako su cure uređene u splitu ili negdje drugdje to je sasvim nepotrebno. Svugdje ima svakakvih osoba, nije baš bitno to povezivati sa mjestom. Ako vam se ponašanje i izgled nekih cura ne sviđaju, onda nema potrebe tu se nešto miješati i komentirati. Živi i pusti druge da žive ![]()
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti |
| | |
| | #82 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,445
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Splitske cure Citat:
otkivak- vjerojatno dolazi od riječi otkinuti otprilike netko tko se ne ponaša sukladno standardnim normama, netolerantan, bez argumentiranog raspravljanja najčešće rješava stvar šakama ![]() evo sad sam inspirirana -dolazi u oba spola -najčešće umanjene inteligencije, ili je jako dobro skriva -obično visok i snažne tjelesne građe -glavna karakteristika je nemogućnost pronalaženja zajedničkog jezika sa gotovo svim sugovornicima -velike okrugle glave, sa ružičastim mesnatim obrašćićima -rijetko se smije, a kada se smije to najčešće ostalima nije smiješno, ali je jako korisno za samog Otkivka uzmemo li u obzir da će u protivnom mišići lica koji se vježbaju smijanjem potpuno zakržljat -ima ''neobičan'' pogled, i ustvari upravo je pogled ono što im je svima zajedničko od svega navedenog naravno, ovo je savršeni primjer Otkivka, ali svakako da i modificirani oblici se imaju prilike sve češće susresti, evo ja sam danas vidjela jednog u odijelu i to sjedi u kožnoj fotelji @SEricsson: a zašto tema splitske cure? ma znam da nije drago ostalima to pročitat, ali su nekako splićanke uvijek bile posebna vrsta | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, split |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:36.