| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Stare slike Splita u Lijepa Naša forumu; A jebate... Onda su još auti prolazili rivon... nemoš virovat... a to i nije bilo tako davno A vidi ovi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Stare slike Splita A jebate... Onda su još auti prolazili rivon... nemoš virovat... a to i nije bilo tako davno A vidi ovi kafeni trajekt.. to su oni talijanski šta su išli za Anconu... Kako su se ono zvali... Tiziano, Tintoretto i još je bija treći.. ne mogu se sitit
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #13 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Stare slike Splita I opituran je u Jadrolinijinu bilu boju... Da, znan to... Samo se ne mogu sitit kako se zva treći...
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-04-07
Poruka: 63
![]() | Re: Stare slike Splita sića li se iko od čega je bija prsten na ruci Dioklecijana kod kazališta(slika br.12)? od onog šta se štrukaju limuni i naranče,8ne znan kako se zove)
__________________ NEODLUČAN SAM.A MOŽDA I NISAM? |
| | |
![]() |
| Tagovi: slike, split |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:52.

na bajamontijevoj kuci, ali zasto se dioklecijanova freska vise ne obnavlja?