| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Štekati na Rivi za goste do 85 kilograma?! u Lijepa Naša forumu; Citam i ne virujem... Koje kreteni... Citat: Slobodna Dalmacija prenosi kako je goste štekata na Rivi dočekalo neugodno iznenađenje jer ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 2,942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Štekati na Rivi za goste do 85 kilograma?! Citam i ne virujem... Koje kreteni... Citat:
Stekati na Rivi za goste do 85 kilograma?! > Radio Dalmacija Portal > Vijesti
__________________ Ovdje počiva moj posljednji živac. | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Štekati na Rivi za goste do 85 kilograma?! Svašta li. E trebali su prije razmišljati da će doći debele Švabe i Englezi i sjesti se na to. ![]() Ajme svašta li! Diskriminacija debelih ljudi!!! Pravobraniteljice šta kažete na ovo???!!!!
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Štekati na Rivi za goste do 85 kilograma?! I kako da ja sad popijem kavu na rivi ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) | |||
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 2,942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Štekati na Rivi za goste do 85 kilograma?! Citat:
Citat:
Citat:
Valjda vi kazete bašta, ili kako vec...![]() Ironicno je da je kava na rivi tako skupa baš zbog tih fascinantnih skupih stolica... ![]()
__________________ Ovdje počiva moj posljednji živac. | |||
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-04-07 Godina: 22
Poruka: 116
![]() ![]() | Re: Štekati na Rivi za goste do 85 kilograma?! Pa to je dobra terapija protiv debljine ... neka debeli smršave pa će imati čast popit snobovsku kavu na rivi (neka mi moj prijatelj šumsko voće oprosti)
__________________ Who you tryin' to get crazy with ese? Don't you know I'm loco? |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Purger | Re: Štekati na Rivi za goste do 85 kilograma?! Kaj su to štekati ? Kaj vam to znači ? EDIT : stolci ![]() Koji izraz...štekati ![]() To kad nas ima sasvim drugo značenje ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: riva, split, stekat |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:07.

Koje kreteni...

Valjda vi kazete bašta, ili kako vec...