| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Štekati na Rivi za goste do 85 kilograma?! u Lijepa Naša forumu; kad piješ, ne štekaj... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Štekati na Rivi za goste do 85 kilograma?! Bice je laga da ima 45 kg.... Ma rijesit ce te probleme kad stave vagu kraj svake stolice, al mozda onda bude jos skuplja kava i vage moraju nekako isplatit... ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-04-07
Poruka: 63
![]() | Re: Štekati na Rivi za goste do 85 kilograma?! Dobro je reka jedan ugostitelj da su stolice ka iz peveca. Meni pare ka iz Alan Forda.Stolice metalne a stolovi od plastike,riva od betona.Šta je sljedeće?Palme od kartona?Palača od ytonga?
__________________ NEODLUČAN SAM.A MOŽDA I NISAM? |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Štekati na Rivi za goste do 85 kilograma?! A ovo su kao neke dizajnerske stolice made in Italy. Moj dick ima bolji dizajn od ovog smeća. Još moraš moraš proći djetu da bi uopće mogao sist na stolicu, biće su talijani misili da nema ljudi težih od 85 kg. , + šta im je cijena astronomska - takve stolice kupljene kod nas bi koštale 3X jeftinije.Citat:
nego u dućanu | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,222
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Štekati na Rivi za goste do 85 kilograma?! A cijene su povećali zakurac. Postoji izračun iz kojeg se vidi da vlasnici kafića mogu cijenu novih stolica i stolova isplatit u godinu dana i to tako da dnevno prodaju samo jednu jedinu kafu po cijeni od 6 kn. Samo jedna kafa od 6 kn dnevno - i stolovi i stolice su isplaćeni u godinu dana. E sad, kakva je svrha povećavanja cijene kafe? Nikakva. Osim bezobrazluka.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
![]() |
| Tagovi: riva, split, stekat |
« Ništa kontra Splita!
|
Mature »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:50.

, + šta im je cijena astronomska - takve stolice kupljene kod nas bi koštale 3X jeftinije.