| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Štekati na Rivi za goste do 85 kilograma?! u Lijepa Naša forumu; Ako ovi vlasnici na Rivi ne žele štekate po tim uvjetima ima sigurno vlasnika kafića s voćnog koji su spremni ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Starter | Re: Štekati na Rivi za goste do 85 kilograma?! riva je katastrofa. al samo zbog stupa od tendi. ničeg drugog. a vidit će oni kako ću im doć pit kavu na rivu. sve poludila. ma briga me.
__________________ Otkad tebe nema tu, sve je krenulo po zlu, i kojim god da putem probam uvijek vrtim se u krug... |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,164
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Štekati na Rivi za goste do 85 kilograma?! Koliko sam ja cula ove tende ce se zatvarat same od sebe cim malo zapuse... Nece stitit od nicega... A stolice su preruzne, i to su mi talijanski dizajneri... Fuj! Imam ja lipse na balkonu iz Peveca.
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-04-07 Godina: 22
Poruka: 116
![]() ![]() | Re: Štekati na Rivi za goste do 85 kilograma?! Ma uvik će bit oni šta će doć popit kavu na rivi i od njih će ti kafići opstajat ... trebalo bi se nešto organizirat pa da skoro niko neide popit kavu na rivu pa će onda razmislit prije nego šta odrede kilažu za stolice i dignu cjene ... al to je komplicirano
__________________ Who you tryin' to get crazy with ese? Don't you know I'm loco? |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Split Godina: 15
Poruka: 361
![]() | zašto za bogate i mršave, pa ne moraju bogati bit mršavi, pa pogledaj Vinka Cocu, kako će on sist na tu stolićicu! ne govorimo o tome, tu temu imaš ode u istom podrucju tema (splitska riva), mi pričamo o fancy stolicama!
__________________ The Star is back!!? Zadnji Uredio daidza : 29-05-07 u 22:22. |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Štekati na Rivi za goste do 85 kilograma?! Citat:
Znači ipak se drže, možda su ih malo pojačali ![]() | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| charolastra | Re: Štekati na Rivi za goste do 85 kilograma?! Ipak ću moći popiti kavu na rivi ![]() Šteta samo što nisam već 10 godina bio u Splitu ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: riva, split, stekat |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:11.