| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Alternativne radnje za vrijeme nastave u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ivadeb Jednom smo i rasplakali profesora... Niste jedini... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #123 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Alternativne radnje za vrijeme nastave Alternativna radnja - zadnja klupa. 3. razred srednje. Ona sjedi desno do zida ja do prolaza. Bili smo tada cura i dečko. Predmet: Geografija. Moj predmet tada: Biologija. Naime, ja sam tada (a kreten) dirao curu pod nastavom. Privukla se uz mene, ja joj stavio fino rukicu na njenu pipicu pa je prvo dirao preko hlačica a onda je samo malo otkopčalo jedno malo dugme pa sam i preko boxerica. Bio je to zadnji sat 2. smjene i kako nas nije bilo puno u raz. (pola ih pobjeglo) ostali smo baš sami u tim zadnjim redovima. Nije nitko ništa skužio jer profesor je sjedio i predavao a drugi su bili u svom svijetu.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
| | #124 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-06-08 Lokacija: vukovar
Poruka: 28
![]() | Re: Alternativne radnje za vrijeme nastave burni su moji skolski dani >bili> a vjerujem da ce jos uvijek biti znaci pod satom je ogledalce obavezno na stolu, kao i mobitel, posto idem u zenski razred to se obicno prave frizure, sminkanje obavezno, tiskanje cvimbi , brbljnje/ogovaranje, tracanje, smijanje, pravljnje pizdarija, zajeb prof i ostalih , saranje zidova, deranje zavjesa, bacanje kredi, oh da-i obavezno moramo imati nesto za jesti-da slucajno ne ogladnimo pod satom, .......... uf ima puno toga, ne mogu se sjetit |
| | |
| | #125 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Alternativne radnje za vrijeme nastave a kaj da ti kazem...uviek smo bili najludji u skoli jednom smo na najjache pustili lanu jurcevic..i vishe se niko nie htjeo kacit s nama nismo samo lanu pustali, da nebi bili supci, bilo je i britni spirs par puta
__________________ ...vumrl mi je pajcek moj... ...v štali sam ga zakopal v gnoj... ...jer pajcek se nemre dat na Mirogoj... |
| | |
| | #128 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-08-08 Lokacija: Na granici sa bespuči
Poruka: 183
![]() | Re: Alternativne radnje za vrijeme nastave Koje suđenje nema toga kad se to učini direkt u zatvor ![]()
__________________ To see the unseen,to understand.Thats my goal! Pesimist vidi samo tamu u tunelu. Optimist vidi svjetlo na kraju tunela. ![]() Realist vidisvjetla vlaka.Strojovođa vidi tri idiota na pruzi. |
| | |
| | #129 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Alternativne radnje za vrijeme nastave a za vrijeme nastave... bilo je svega.. u drugom razredu smo se nakartali da je to nevjerojatno, a najluđe je što smo jse na jednom satu uspjeli napit ko kravee... a kad je nestalo alkohola smo kroz prozor pobjegli van... pa u park di su feštali maturanti.... ![]()
__________________ O Bože fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri Lijem krv, a suza nema, ti si boja mojih vena neka cijeli svijet sad čuje, to ja volim Dinamo |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:55.

, brbljnje/ogovaranje, tracanje, smijanje, pravljnje pizdarija, zajeb prof i ostalih
, saranje zidova, deranje zavjesa, bacanje kredi, oh da-i obavezno moramo imati nesto za jesti-da slucajno ne ogladnimo pod satom, .......... uf ima puno toga, ne mogu se sjetit

daj ne seri