| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Alternativne radnje za vrijeme nastave u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Vuxs ima netko ovdje da se nije kredom gadjao??? Uh, znali smo nekad ispucati cijeli paket jedan ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Alternativne radnje za vrijeme nastave U osnovnjaku sam bila dobra pod satom, osim kaj smo ponekada znali igrati država - grad, vješala... U srednjoj sam uglavnom pročitala sve lektire i ostale knj pod satovima, a ako ne ili smo igrali već navedeno ili sam bila na kavi negdje. Na faxu sam većinu vremena na kavi za vrijeme predavanja (osim ak mi obvezno, onda čitam novine).
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Alternativne radnje za vrijeme nastave U osnovnjaku najveći štreberčić sam bila. Sve petice. Majko mila to su bili dani. U srednjoj najveći vrag, pobertet me šorao. Ja i frendica smo već od ponedeljka kovale planove za petak i subotu navečer. Tako da smo sa onih običnih papirića na kojima smo se dopisivale prešle na bilježnice. Imam 23 bilježnice. Tu su u kutiji kod mene ![]() Na faxu, na početku kave prije predavanja, pa kasnije prije i poslije predavanja, ali već na drugoj godini i tokom predavanja... Dorina, Dorina koliko je samo kava ispijeno tokom ovih 6 godina ![]() Na satu sam ili spavala, ili gledala kroz prozor ili se dopisivala se dečkima. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Alternativne radnje za vrijeme nastave ahahaha bilo je svega i svacega doslovno cak mi se prika do mene usra u gace u 2 srednje i sranje je radnja ![]()
__________________ you thought you could take it out but the world collapse and you can't see out of it now you go crazy baby |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Alternativne radnje za vrijeme nastave Citat:
i onaj crni konobar ![]() Daj me nemoj...!!! ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Alternativne radnje za vrijeme nastave brbljanje, dopisivanje, gadjanje, pravljenje brodica, aviona, raketa, igranje svega i svageca, crtanje po klupi, oko klupe, po zidu, stolicama, slusanje muzike, igrali smo i nogomet s prof. ![]() ![]() ![]() i (tipicno) bacanje stolice kroz prozor ![]()
__________________ |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Alternativne radnje za vrijeme nastave A ne znam, nekako mi sad kako su stavili one stolove, plazme i tepih izgleda prefinjak, pa to je lokalna faxovska birtija s oblakom dima i onom plavom konobaricom koja se povremeno razvaljuje na narodnjacima ![]() A sad.. ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:23.