potapljanje brodova,vješala,dopisivanje na papiričima,spavanje,grad-država....ma standard,ko i većina nas![]()
Raspravljate o temi Alternativne radnje za vrijeme nastave u Teens forumu, dio Društvo foruma; Pravi autor: Vuxs ima netko ovdje da se nije kredom gadjao??? Uh, znali smo nekad ispucati cijeli paket jedan dan...
Čovjek je gospodar onih riječi koje nije izgovorio, ali je rob onih koje su mu izmakle.
potapljanje brodova,vješala,dopisivanje na papiričima,spavanje,grad-država....ma standard,ko i većina nas![]()
- the chase is better than the catch -
U osnovnjaku sam bila dobra pod satom, osim kaj smo ponekada znali igrati država - grad, vješala...
U srednjoj sam uglavnom pročitala sve lektire i ostale knj pod satovima, a ako ne ili smo igrali već navedeno ili sam bila na kavi negdje.
Na faxu sam većinu vremena na kavi za vrijeme predavanja (osim ak mi obvezno, onda čitam novine).
stupid is as stupid does
U osnovnjaku najveći štreberčić sam bila. Sve petice. Majko mila to su bili dani.
U srednjoj najveći vrag, pobertet me šorao. Ja i frendica smo već od ponedeljka kovale planove za petak i subotu navečer. Tako da smo sa onih običnih papirića na kojima smo se dopisivale prešle na bilježnice. Imam 23 bilježnice. Tu su u kutiji kod mene
Na faxu, na početku kave prije predavanja, pa kasnije prije i poslije predavanja, ali već na drugoj godini i tokom predavanja... Dorina, Dorina koliko je samo kava ispijeno tokom ovih 6 godina![]()
Na satu sam ili spavala, ili gledala kroz prozor ili se dopisivala se dečkima.
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
ahahaha
bilo je svega i svacega doslovno
cak mi se prika do mene usra u gace u 2 srednje
i sranje je radnja![]()
every damn Sunday
brbljanje, dopisivanje, gadjanje, pravljenje brodica, aviona, raketa, igranje svega i svageca, crtanje po klupi, oko klupe, po zidu, stolicama, slusanje muzike, igrali smo i nogomet s prof.
i (tipicno) bacanje stolice kroz prozor![]()
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.