mi u šk imamo radio malo je sjeban ali radi i ulazimo u kabinet hrvatskog i tam ima mic i tam seremo nastavnicima zajebavamo se čak i opomene dobivamo
Raspravljate o temi Alternativne radnje za vrijeme nastave u Teens forumu, dio Društvo foruma; nije da radim neke gluposti, ali često mi daju opomene da će me izbaciti s nastave jer pričam s prijateljima ...
mi u šk imamo radio malo je sjeban ali radi i ulazimo u kabinet hrvatskog i tam ima mic i tam seremo nastavnicima zajebavamo se čak i opomene dobivamo
92 % mladenačke populacije sluša narodnjake, ako si u 8 % normalnih stavi ovo kao svoj potpis.....
zaboravih pod informatikom mi se zajebavamo zgađamo se s loptom izlazimo van iz učionice pa smo se mi oblačili ko cure i pokazivali se profki a profka je retardirana mi se zgodimo kre glave joj i ona ništ tam joj se deremo bacamo stolice al samo ona bulji u komp a jedanput se digla nekaj je bila raspizdena i dobil sam 1 iz ponašanja i zalaganja ali svejedno vrjedilo je
92 % mladenačke populacije sluša narodnjake, ako si u 8 % normalnih stavi ovo kao svoj potpis.....
najcesce me izbaci odmah pa nestignem nista...
Radim gluposti samo pod engleskim,jer je nastavnica stara,tamo neko godište,Kleopatrinom,mislim da su čak zajedno išli u školu.
Ali se s tim ne podnosim,samo da se zna. I bude mi kasnije žao.![]()
Optimizam je nedostatak iskustva.
Grad-Država,čitanje dnevnih novina,rješavanje križaljki ali uglavnom crtanje
Come on baby light my fire
mi smo jednom vozili bus u razredu![]()