| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Alternativne radnje za vrijeme nastave u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Luka/Mr 0wner Dobro ajd to mi radimo svaki dan u školi, mislio sam "alternativne" ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Alternativne radnje za vrijeme nastave Citat:
ma bilo je i psovanja profesorici iz likovnog od strane bahatih klinaca u OŠ zao mi je zene jer je stvarno bila oke..
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-12-07 Lokacija: Slunj
Poruka: 13
![]() | Imamo neki valjda zvucik u razredu na visini od 3 metra i sad to gadjamo, pokusavmo srusit, al nikako...jbg... Gadjamo ga sa papirnatom lopticom zamotanu sa selotepom, al premekana je pa ne vrijedi bas...a valjda cemo uspijeti... ![]()
__________________ Ajd dobro... Zadnji Uredio daidza : 07-02-08 u 13:08. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| tvrdoglava curica foruma | Re: Alternativne radnje za vrijeme nastave pod nastavom-lakirala nokte,slikala se,spavala,srdala se,dopisivala se,pila-kad je neko donjeo cuge il ja kupila,jela čokolade,burek i ostalu prehranu pa sam često dobila opomenu zbog jela ,.... pod odmorom-izašla van zapalit,pila nekad,slikala se,jela i tak..... |
| | |
| | #30 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 3,362
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Alternativne radnje za vrijeme nastave najveca zabava sad je smijanje profesora jer nas puca nesto i svima se smijemo, umiremo na nekim satovima inače pričanje, šaranje, crtkanje, igranje na mobitelu, igranje neke igre koje neznam kako se zove spavanje no vecinom nije dosadno
__________________ CHAMPIONS OF EUROPE '68 - '99 - '08 |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:03.

zao mi je zene jer je stvarno bila oke..

Ajd dobro...