Raspravljate o temi Alternativne radnje za vrijeme nastave u Teens forumu, dio Društvo foruma; Pravi autor: Luka/Mr 0wner Dobro ajd to mi radimo svaki dan u školi, mislio sam "alternativne" kao npr. bacanje stola ...
Imamo neki valjda zvucik u razredu na visini od 3 metra i sad to gadjamo, pokusavmo srusit, al nikako...jbg...
Gadjamo ga sa papirnatom lopticom zamotanu sa selotepom, al premekana je pa ne vrijedi bas...a valjda cemo uspijeti...![]()
Zadnji Uredio daidza : 07-02-08 u 14:08
Rofl, zelim vam puno sreće u gađanju![]()
mislim ono zekaš malo cure, tam im se nabacivaš
zaj profače ili pokupiš koju kulju za to mislim svašta se izmisli to uopće nije problem
pod nastavom-lakirala nokte,slikala se,spavala,srdala se,dopisivala se,pila-kad je neko donjeo cuge il ja kupila,jela čokolade,burek i ostalu prehranu pa sam često dobila opomenu zbog jela,.... pod odmorom-izašla van zapalit,pila nekad,slikala se,jela i tak.....
lol
šta lol??![]()
ništa
najveca zabava sad je smijanje profesora jer nas puca nesto i svima se smijemo, umiremo na nekim satovima
inače pričanje, šaranje, crtkanje, igranje na mobitelu, igranje neke igre koje neznam kako se zove
spavanje
no vecinom nije dosadno
Giggs... Giggs will tear you apart... again