Stranica 5 od 21 PrvoPrvo 1234567891015 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 41 do 50 od 209
Like Tree1Likes

Alternativne radnje za vrijeme nastave

Raspravljate o temi Alternativne radnje za vrijeme nastave u Teens forumu, dio Društvo foruma; Pravi autor: eva Nije nas primjecivala . U srednjoj nas je bilo samo 10 cura u razredu i profesori su ...

Banned
    Datum registracije
    21-01-08
    Starost
    19
    Poruka
    380
    Liked
    0 times

Re: Alternativne radnje za vrijeme nastave

Citat Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
    Nije nas primjecivala.
    U srednjoj nas je bilo samo 10 cura u razredu i profesori su imali malo drugaciji pristup prema nama nego prema razredima di je bilo vise ucenika. Recimo da su bili popustljiviji i blazi. A ako bi primjetila cd-player samo bi mirno rekla da ugasimo i to je to... Samo je jedna bila zivcana ali nju smo unistile.
    Kad smo imali nastavu u laboratoriju,znale bi i nokte lakirat.
    Zapravo smo imali odlicne profesore, valjda jer nas je bilo malo,bile smo samo cure pa su profesori bili manje nervozni i strogi sa nama, a šk. program bi nekako brze isao.
    Aha pa super onda, a koji je to smjer bio?

eva
    eva je offline
    tuka Avatar od korisnika eva
    Datum registracije
    12-12-06
    Starost
    27
    Poruka
    3,673
    Liked
    5 times

Laborant.

Sad kad si vec spomenija primjecivanje sitila sam se kad sam zadnji sat morala otic jer mi je prijateljica negdi putovala i rekla sam curama iz razreda da se potrude da me ne zapise da falim. I sutra dolazim u skolu uvjerena da me zapisalo, kad one govore da me nije zapisalo ali da sam dobila 1. Uglavnom, ova me prozvala za ispitat, a jedna cura rekla "Nisam naucila", a ova pita "Pa kad ti mislis odgovarat?", a skroz druga cura govori "Odgovarala bi drugi put".Stara Mađarica je bila slipa ka šišmiš, a izgleda i gluha... Uglavnom dobila sam asa a nisam ni bila na nastavi... toliko o njihovom primjecivanju.

Banned
    Datum registracije
    21-01-08
    Starost
    19
    Poruka
    380
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
    Laborant.

Sad kad si vec spomenija primjecivanje sitila sam se kad sam zadnji sat morala otic jer mi je prijateljica negdi putovala i rekla sam curama iz razreda da se potrude da me ne zapise da falim. I sutra dolazim u skolu uvjerena da me zapisalo, kad one govore da me nije zapisalo ali da sam dobila 1. Uglavnom, ova me prozvala za ispitat, a jedna cura rekla "Nisam naucila", a ova pita "Pa kad ti mislis odgovarat?", a skroz druga cura govori "Odgovarala bi drugi put".Stara Mađarica je bila slipa ka šišmiš, a izgleda i gluha... Uglavnom dobila sam asa a nisam ni bila na nastavi... toliko o njihovom primjecivanju.
    Ajoo jadna

Regularni forumas Avatar od korisnika toy_doll
    Datum registracije
    23-11-07
    Poruka
    328
    Liked
    0 times

kreteni iz mog razreda gađaju prolaznike kredom pa je dvorište puno kreda...a ima slučajeva kad su bacili koš za smeće
    Who's that chick? who's that chick? Too cold for you to keep her Too hot for you to leave her

Starter Avatar od korisnika _marx_
    Datum registracije
    05-12-07
    Poruka
    37
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Luka/Mr 0wner Pogledaj Poruke
    Rofl, zelim vam puno sreće u gađanju
    Uspjeli smo srusili smo...!!!!

Banned
    Datum registracije
    21-01-08
    Starost
    19
    Poruka
    380
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: _marx_ Pogledaj Poruke
    Uspjeli smo srusili smo...!!!!
    Kako moja sreća pomaže ,svaka čast

Banned
    Datum registracije
    12-08-07
    Poruka
    66
    Liked
    0 times

A što se sve nije radilo: uriniralo po katedri, pilo alokohol, konzumirala droga, e to su bila vremena

Akademik Foruma Avatar od korisnika lol_lol
    Datum registracije
    09-11-06
    Starost
    20
    Poruka
    6,268
    Liked
    1 times

e da zaboravio sam briškulu i bankuc
    Giggs... Giggs will tear you apart... again

Starter
    Datum registracije
    14-08-07
    Poruka
    27
    Liked
    0 times

ojte....bilo je tu svega i svaćega,,,,al još nije gotovo...

od standardnih, gađanja kredom,dobacivanje loptama, puštanje urnebesnih zvukova na mobitelu, naravno bilo je frikova koji su prdili stalno (i još uvijek ih ima)....u 1. srednje je jedan lik spalio kosu ovom pored sebe....bacanje krede kroz prozor u dvorište nekog tipa (popizdio i zvao ravnateljicu....hhh)

cure se šminkaju,slušaju glazbu,pa se nekom omakne cajka na glas....mamicu im cajkarošku...ugl....ima tog hrpa....al ko će se tog sjetit...

još jedna.....pisali test iz kemije i zvoni za kraj sata....profa jednom tipu uzme test a on iz sva glasa....VRATITE MI TEEEEST......mi smo se upišali od smijeha!

Akademik Foruma Avatar od korisnika Snjesko Bijelic
    Datum registracije
    08-05-07
    Starost
    23
    Poruka
    5,757
    Liked
    5 times

slušanje mp3 playera na faxu
    Mnogi ljudi će ti prolaziti kroz život, ali samo pravi prijatelji će te voljeti i ostaviti trag u srcu.

Lajkaj nas na Facebooku