| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Alternativne radnje za vrijeme nastave u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: eva Nije nas primjecivala . U srednjoj nas je bilo samo 10 cura u razredu i profesori su ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 21-01-08 Godina: 15
Poruka: 388
![]() | Re: Alternativne radnje za vrijeme nastave Citat:
| |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Alternativne radnje za vrijeme nastave Laborant. ![]() Sad kad si vec spomenija primjecivanje sitila sam se kad sam zadnji sat morala otic jer mi je prijateljica negdi putovala i rekla sam curama iz razreda da se potrude da me ne zapise da falim. I sutra dolazim u skolu uvjerena da me zapisalo, kad one govore da me nije zapisalo ali da sam dobila 1. Uglavnom, ova me prozvala za ispitat, a jedna cura rekla "Nisam naucila", a ova pita "Pa kad ti mislis odgovarat?", a skroz druga cura govori "Odgovarala bi drugi put".Stara Mađarica je bila slipa ka šišmiš, a izgleda i gluha... Uglavnom dobila sam asa a nisam ni bila na nastavi... toliko o njihovom primjecivanju. ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 21-01-08 Godina: 15
Poruka: 388
![]() | Re: Alternativne radnje za vrijeme nastave Citat:
![]() | |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-11-07 Lokacija: Zadar Godina: 15
Poruka: 202
![]() | Re: Alternativne radnje za vrijeme nastave kreteni iz mog razreda gađaju prolaznike kredom pa je dvorište puno kreda...a ima slučajeva kad su bacili koš za smeće
__________________ svako zasto ima svoje zato a najjace zasto ima svoje najjace zato neumire se slucajno |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 22
![]() | Re: Alternativne radnje za vrijeme nastave ojte....bilo je tu svega i svaćega,,,,al još nije gotovo... od standardnih, gađanja kredom,dobacivanje loptama, puštanje urnebesnih zvukova na mobitelu, naravno bilo je frikova koji su prdili stalno (i još uvijek ih ima )....u 1. srednje je jedan lik spalio kosu ovom pored sebe....bacanje krede kroz prozor u dvorište nekog tipa (popizdio i zvao ravnateljicu....hhh)cure se šminkaju,slušaju glazbu,pa se nekom omakne cajka na glas....mamicu im cajkarošku...ugl....ima tog hrpa....al ko će se tog sjetit... još jedna.....pisali test iz kemije i zvoni za kraj sata....profa jednom tipu uzme test a on iz sva glasa....VRATITE MI TEEEEST......mi smo se upišali od smijeha! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:05.

Uglavnom dobila sam asa a nisam ni bila na nastavi... toliko o njihovom primjecivanju.

na faxu