peru djetlica![]()
Raspravljate o temi Alternativne radnje za vrijeme nastave u Teens forumu, dio Društvo foruma; aah bilo je tu svasta..gadanje gumicama,ispustanje cudnih animalnih zvukova(roktanje,mijaukanje kokodakanje ugl.) ..slusanje glazbe..neke su lakirale nokte,parfumirale se..ja sam oponasala peru ...
..samo srcem se dobro vidi.ono bitno nevidljivo je ocima..
peru djetlica![]()
Bolje je zbog Parkinsa malo proliti,
nego zbog Alzheimera ne popiti
Ustajanje i naguravanje, slušanje glazbe, bacanje i trganje olovaka/bojica (curama pogotovo) motali joint pod satom (ne ja već moji kolege) i sl.
Paljenje razno raznih predmeta
U osnovnoj kad bi se profesor okrenuo, jedan bi počeo kašljat i svi bi za njim počeli (na to su pizdili užasno), u osnovnjaku je bilo fakat bolesnih sranja.... a sad u srednjoj uglavnom spavanac i prcanje profesora kad se stigne....
razvaljivanje pi**e
bacanja osobnih stvari kroz prozor..zaljevanja traperica vodom.. "upaljač pod stolicu" i tak..
spavanja..
All in all you're just another brick in the wall......
Znalo je tu sasta bit. Bilo je bacanja u nesvjest. Paljenja klupe i podova. Jeli smo suncokret (sjemenke) i uvjek radili nered. Pa iz onih aparata kralo sto je stiglo.
Ovako.
Gađanje gumicama, kredama, pernicama, torbama i ostalim stvarima koje su došle pod ruku... Bacanje torbi s prozora, gađanje profesora sa svim i svačim, stavljanje lažnih miševa i paukova profesorima u torbe i pernice, poljevanje ravnatelja jogurtom kroz prozor, obavezno kartanje, drmanja transformatorima (9 na 220), pišanja u torbe, izluđivanje profesora neposluhom i bezobrazlukom, odvijanje šarafa na klupama, bacanja pikado strelica domaće izrade na pano, lažnih bljuvotina, ljigavaca po plafonu, bacanje papirnatih aviona, igranja igrica preko bluetootha, čupanja kablova na informatici, postavljanje virusa na profesorovo računalo...
Vjerovali ili ne, bili smo proglašeni boljim razredom na školi.![]()
Mi smo gađali profesoricu iz matematike svim i svačim..trčali bi kroz razred derali se i skakali kroz prozor xD
Znali smo iznjet stolice van iz razreda i onda sjedit tak i čekat da dođu prof i onda ne uć u razred..a znali smo i namjerno poplavit wc i itd..bilo je bome zanimljivo..^^