| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Alternativne radnje za vrijeme nastave u Društvo forumu; aah bilo je tu svasta..gadanje gumicama,ispustanje cudnih animalnih zvukova(roktanje,mijaukanje kokodakanje ugl.) ..slusanje glazbe..neke su lakirale ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-02-08
Poruka: 130
![]() | Re: Alternativne radnje za vrijeme nastave aah bilo je tu svasta..gadanje gumicama,ispustanje cudnih animalnih zvukova(roktanje,mijaukanje kokodakanje ugl.) ..slusanje glazbe..neke su lakirale nokte,parfumirale se..ja sam oponasala peru djetlica.aaah ![]() |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-01-08 Lokacija: Grad Zagreb Godina: 18
Poruka: 94
![]() | Re: Alternativne radnje za vrijeme nastave Ustajanje i naguravanje, slušanje glazbe, bacanje i trganje olovaka/bojica (curama pogotovo) motali joint pod satom (ne ja već moji kolege) i sl. |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-04-08
Poruka: 37
![]() | Re: Alternativne radnje za vrijeme nastave U osnovnoj kad bi se profesor okrenuo, jedan bi počeo kašljat i svi bi za njim počeli (na to su pizdili užasno), u osnovnjaku je bilo fakat bolesnih sranja.... a sad u srednjoj uglavnom spavanac i prcanje profesora kad se stigne.... |
| | |
| | #56 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,991
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Alternativne radnje za vrijeme nastave razvaljivanje pi**e bacanja osobnih stvari kroz prozor..zaljevanja traperica vodom.. "upaljač pod stolicu" i tak.. spavanja..
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-04-08
Poruka: 11
![]() | Re: Alternativne radnje za vrijeme nastave Ovako. Gađanje gumicama, kredama, pernicama, torbama i ostalim stvarima koje su došle pod ruku... Bacanje torbi s prozora, gađanje profesora sa svim i svačim, stavljanje lažnih miševa i paukova profesorima u torbe i pernice, poljevanje ravnatelja jogurtom kroz prozor, obavezno kartanje, drmanja transformatorima (9 na 220), pišanja u torbe, izluđivanje profesora neposluhom i bezobrazlukom, odvijanje šarafa na klupama, bacanja pikado strelica domaće izrade na pano, lažnih bljuvotina, ljigavaca po plafonu, bacanje papirnatih aviona, igranja igrica preko bluetootha, čupanja kablova na informatici, postavljanje virusa na profesorovo računalo... Vjerovali ili ne, bili smo proglašeni boljim razredom na školi. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-04-08 Lokacija: Republika Sisak uujea
Poruka: 5
![]() | Re: Alternativne radnje za vrijeme nastave Mi smo gađali profesoricu iz matematike svim i svačim..trčali bi kroz razred derali se i skakali kroz prozor xD Znali smo iznjet stolice van iz razreda i onda sjedit tak i čekat da dođu prof i onda ne uć u razred..a znali smo i namjerno poplavit wc i itd..bilo je bome zanimljivo..^^ |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:49.