| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi cura koja ti se svida ima decka... u Društvo forumu; Daj smiri hormone,ne možeš tu ništa...znam kako ti je.... Ma što god napravio sretno,jednom se ž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: Slavonski Brod,Osijek
Poruka: 353
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cura koja ti se svida ima decka... Daj smiri hormone,ne možeš tu ništa...znam kako ti je.... ![]() Ma što god napravio sretno,jednom se živi,probaj otet na tebi je odluka,sve ovisi koliko ti je stalo do nje...
__________________ life goes around |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cura koja ti se svida ima decka... Citat:
pa što je radila s njim ako je tako grozan? po mojem, ako sereš po nekom s kim si bio, automatski sereš i po sebi.. uostalom što je između dvije osobe tiče se samo njih.. ja se s takvom ne bi petljala... ![]() mislim, ako ga voli...kak onda može srati po njemu... nije mi jasno ![]() bježi od toga...
__________________ Feel it turning your heart into stone Feel it piercing your courageous soul You're beyond redemption And no one's gonna catch you when you fall | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Banned | Re: cura koja ti se svida ima decka... Kakvo mrklo otimanje? Pa neće curu ubacit u gepek i vozat ju okolo dok ne pristane biti s njim ... Da vidimo, dvoje je u vezi, nekome trećem se neko od to dvoje svidi i to pokaže ... ne kužim u čemu je problem. Ak je neko u vezi, ne znači da živi na drugoj planeti i da ne hoda među drugim ljudima. Ako neko želi zamjeniti svog partnera, zato kaj mu se neko drugi počne sviđati, onda bi se to desilo prije ili kasnije, jedino pitanje je -> ko će prvi uletit ![]() Osobno ne navaljujem ak znam da je neko u vezi, ali ako dobijem signale da ta veza bas i ne funkcionira ... zakaj ne? |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cura koja ti se svida ima decka... Ne... pustiš nju da se otme, a ti ju samo uzmeš poslje toga...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cura koja ti se svida ima decka... dobro..to je sad već druga tema..da li je osoba koja ti se sviđa u vezi?! osobno također smatram da je život kratak i da se valja potruditi ako stvarno klikneš s nekim. pokažeš zanimanje, ali ne navaljuješ...ako ta osoba sama krene za tobom, to znači da postojećom vezom nije baš zadovoljna , a da u tebi možda vidi potencijal ![]()
__________________ Feel it turning your heart into stone Feel it piercing your courageous soul You're beyond redemption And no one's gonna catch you when you fall |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cura koja ti se svida ima decka... Citat:
btw. meni je uspijelo... ![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, decka, ima, koja, svida |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:25.

na tebi je odluka,sve ovisi koliko ti je stalo do nje...

(kreten/gad)