| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi cura koja ti se svida ima decka... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: _Aris_ Da... to sam htio reći... btw. meni je uspijelo... wiiiiiiiii čestitaaaaam! jel bar malo pomogao koji ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cura koja ti se svida ima decka... wiiiiiiiii čestitaaaaam! ![]() jel bar malo pomogao koji od mojih savjeta? ![]()
__________________ Feel it turning your heart into stone Feel it piercing your courageous soul You're beyond redemption And no one's gonna catch you when you fall |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cura koja ti se svida ima decka... Citat:
![]() Sapunica čista, ispričati ću ti... ![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- Zadnji Uredio _Aris_ : 22-06-07 u 13:24. | |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Nježni predator | Re: cura koja ti se svida ima decka... Pokažeš da te zanima i pričekaš da sama krene u akciju. Život je prekompliciran za natezanja s zauzetim curama.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #34 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cura koja ti se svida ima decka... drago mi je.... ufff...jedva čekam ![]()
__________________ Feel it turning your heart into stone Feel it piercing your courageous soul You're beyond redemption And no one's gonna catch you when you fall |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 440
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cura koja ti se svida ima decka... Polomiš mu noge ili ga usrid vožnje izbaciš kroz vrata i kažeš da je bia nesretni slučaj i onda iskoristiš priliku, a ako ona i nakon toga ne pođe s tobom onda joj zapritiš da ćeš je ubit, ili nju ili nekog člana obitelji-je da je malo brutalno, ali tako se to radi uzubice, iskreno i hladnokrvno...
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
| | #36 (permalink) |
| next best thing | Re: cura koja ti se svida ima decka... preotmi joj dečka ima ona jedna od zločeste djece imam jednu malu ja rado bi je karo ja ali neda kurva mala kaže nemoš dobt sada kaćeš damidaš nedam ti nikada kažem ja jebem ti brata onda ja i jebo sam joj brata ja i bilo je bolje tooooo sada s njenim bratom živim jaaaa i karamo se po celi dan
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cura koja ti se svida ima decka... Citat:
Uhhh al si surov , breee... ![]()
__________________ ♥ | |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 25-06-07
Poruka: 5
![]() | Re: cura koja ti se svida ima decka... Citat:
ovo je idealno ali u vecini slucajeva trebe ne pokazuju zanimanje jer vole vidjeti kak se decko prca i onda odustanemo iako smo mozda imali sansu i onda se idemo zapit i pjevat sve su zene kurve ![]() | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-05-07
Poruka: 30
![]() ![]() | Re: cura koja ti se svida ima decka... ako imas sansu iskoristis priliku! a sto ako ja imam curu a ona decka? onda se to obavi ovako zbaris ju,kreses ju 2-3 mjeseca i zivot ide dalje!ona svome ja svojoj i svi sretni i zadovoljni!tako sam ja rjesio dilemu! |
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, decka, ima, koja, svida |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:22.

čestitaaaaam!