Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi cura koja ti se svida ima decka... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Real Fan vjeruj mi nemoj nis radit, nemoj pokazivat zanimanje za nju, budi hladan i cekaj da ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-08-07, 14:40   #51 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,346
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri
Re: cura koja ti se svida ima decka...

Citat:
Pravi autor: Real Fan Pogledaj Poruke
vjeruj mi nemoj nis radit, nemoj pokazivat zanimanje za nju, budi hladan i cekaj da prekine, ak joj govoris da ti se sviđa i takva sranja, neces nist postic s tim, ona ce uživat u tome da se skace i slini za njom a nece prekinut s njim.. zato nis ne poduzimat, cekat da prekine il jos bolje nac drugu žensku.... vjeruj mi, govorim iz iskustva, gadnog i bolnog :-)
Istina, ženske vole da sliniš za njima i da se trudiš oko njih, uživaju u tome.
Najbolje je folirat da te boli kurac onda se one tek zainteresiraju
Čak i ako joj se sviđaš, glumatat će jedno vrijeme, samo da se ti mučiš oko nje i da ona uživa, to su ti te ženske igrice uobičajene

Najbolje je nemoj fermat ni tri posto i nađi si neku bolju

9. uberbabe : 1. krug : skupina C
Ive_ri je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-08-07, 17:46   #52 (permalink)
Starter

Datum registracije: 31-07-07
Poruka: 55
nina_21 je zabranio reputaciju

budi uporan i daj joj do znanja da ti se sviđa, ako budeš bolji=*
nina_21 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-08-07, 02:27   #53 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,054
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

žene vole osijetit trud.mislim da rijetko kojoj paše osijetit hladnoću sa muške strane već staloženost,ozbiljnost nečijih namjera pa će onda možda i razmislit o tome koji je kvalitetniji
Odgovori sa citatom
Star 01-10-07, 19:26   #54 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-10-07
Godina: 18
Poruka: 53
z3q0 se izdvaja iz mase

ma prva prilika i PAF!!!nema se šta čekat...ko kaže da će oni prekinut...što ako prekinu za par god kada se ona zdeblja i poružni...da li ćeš je i onda htjeti???hehe,,,nebih rekao,,,iskoristi prvu priliku i preuzmi to
z3q0 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-10-07, 19:50   #55 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-04-07
Poruka: 6
whitekiller11 se izdvaja iz mase
Exclamation Re: cura koja ti se svida ima decka...

Citat:
Pravi autor: fak19 Pogledaj Poruke
ne pitam dal cekam ili ne!!!!! nego na koji nacin da se napali na mene?? dal da uletim ko svakoj drugoj curi il na neki drugi nacin
A stavi se ti u njegovu situaciju!!
DA TI NEKO OTME CURU KOJU VOLIS DO BOLA!!!
JA BI PRVO IZMLATIO TEBE A ONDA NEBITE NIKAD BILI ZAJEDNO 100POSTO!!!
whitekiller11 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-10-07, 21:38   #56 (permalink)
Starter

Datum registracije: 15-09-07
Poruka: 43
Barjaktar se izdvaja iz mase

ja sam možda konzervativan, ali poštujem djevojke koje su u vezi, ako saznam da je u vezi, udaljim se jebiga, nije stvar samo u meni...
Odgovori sa citatom
Star 01-10-07, 21:54   #57 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,309
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Mene zanima kaj cure s foruma vele o ovom:

Dečko koji ti se sviđa ima dečka
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-10-07, 23:49   #58 (permalink)
Starter

Datum registracije: 23-09-07
Poruka: 16
Ratnik se izdvaja iz mase

ma kog briga za cure, uzimaj dečka dok možeš.
Ratnik je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 00:17   #59 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,309
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Ratnik Pogledaj Poruke
ma kog briga za cure, uzimaj dečka dok možeš.
Ti si reko svoje u temi 3 ratnika
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-10-07, 15:00   #60 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 353
livija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
slažem se u potpunosti. ako ti se sviđa potrudi se kako znaš i umješ, a daljnja odluka je njena.
E upravo to,ali procjeni dali se uopće vrijedi truditi oko nje?jer ipak ima dečka...
Bolje se ti osvrni okolo jer 100% ima neka kojoj se ti sviđaš i bari te mjesecima,takve cure zaslužuju da se potrudiš oko njih...jer ovoj očito nije stalo...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cura, decka, ima, koja, svida

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108