| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi cura koja ti se svida ima decka... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Real Fan vjeruj mi nemoj nis radit, nemoj pokazivat zanimanje za nju, budi hladan i cekaj da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: cura koja ti se svida ima decka... Citat:
Najbolje je folirat da te boli kurac onda se one tek zainteresiraju Čak i ako joj se sviđaš, glumatat će jedno vrijeme, samo da se ti mučiš oko nje i da ona uživa, to su ti te ženske igrice uobičajene Najbolje je nemoj fermat ni tri posto i nađi si neku bolju ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : 1. krug : skupina C | |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-07-07
Poruka: 55
![]() | Re: cura koja ti se svida ima decka... budi uporan i daj joj do znanja da ti se sviđa, ako budeš bolji=*
__________________ Naučite zavoditi djevojke Povećanje penisa Sex poze |
| | |
| | #53 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,054
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cura koja ti se svida ima decka... žene vole osijetit trud.mislim da rijetko kojoj paše osijetit hladnoću sa muške strane već staloženost,ozbiljnost nečijih namjera pa će onda možda i razmislit o tome koji je kvalitetniji
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-10-07 Godina: 18
Poruka: 53
![]() | Re: cura koja ti se svida ima decka... ma prva prilika i PAF!!!nema se šta čekat...ko kaže da će oni prekinut...što ako prekinu za par god kada se ona zdeblja i poružni...da li ćeš je i onda htjeti???hehe,,,nebih rekao,,,iskoristi prvu priliku i preuzmi to
__________________ Jutro-molitva protiv mamurluka Podne-molitva za dobro jelo Noć-molitva za dobar sex |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 02-04-07
Poruka: 6
![]() | Citat:
DA TI NEKO OTME CURU KOJU VOLIS DO BOLA!!! JA BI PRVO IZMLATIO TEBE A ONDA NEBITE NIKAD BILI ZAJEDNO 100POSTO!!! | |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-09-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 43
![]() | Re: cura koja ti se svida ima decka... ja sam možda konzervativan, ali poštujem djevojke koje su u vezi, ako saznam da je u vezi, udaljim se jebiga, nije stvar samo u meni...
__________________ Audiant reges: Regnum regno non praescribit leges, neka nitko ne dira, u moj mali dio svemira! |
| | |
| | #60 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: Slavonski Brod,Osijek
Poruka: 353
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cura koja ti se svida ima decka... Citat:
Bolje se ti osvrni okolo jer 100% ima neka kojoj se ti sviđaš i bari te mjesecima,takve cure zaslužuju da se potrudiš oko njih...jer ovoj očito nije stalo...
__________________ life goes around | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, decka, ima, koja, svida |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:18.