| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi cura koja ti se svida ima decka... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Ive_ri Istina, ženske vole da sliniš za njima i da se trudiš oko njih, uživaju u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) | ||
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,208
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cura koja ti se svida ima decka... Citat:
Citat:
![]()
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! | ||
| | |
| | #65 (permalink) | |
| Starter | Re: cura koja ti se svida ima decka... Citat:
Bah, al to je bilo koma. Nakon 1 god i 3 mjeseca ona meni veli da bi htjela "probat s jednim drugim dečkom" (spomenimo da iem s tim likom u razred i da mi je frend) ALI (*bubnjevi molim*) vratit će se meni ako joj se on ne svidi Like, onda ja lijepo iem uletit njenoj sestri, a kad ova to vidi, pizdi i dere se na mene. Da kak se usuđujem, da ne mogu hodat s njenom sestrom. Like, FRO ... godinu dana trpim to da me (vrlo vjerojatno) varala i sve njene emotivne ispade, i optužbe ... a ona se sad na mene dere. A ja kreten iem joj dat još jednu šansu...i ona opet zayebe...Al dosta sam se žalio na svoje probleme... Sad, frendovu curu ni u koem slučaju ne diraj. Curu koja je s nekim lijevim likom isto ne diraj. Sasvim je dosta slobodnih cura. I to vjerojatno boljih od ove . Eventualno je pokušaš dovuć k sebi nekim ne toliko očitim metodama. (Dakle, nema onog: e mala, oš odat samnom )
__________________ "Kids, you have tried and failed miserably. The lesson is: Never try!" Homer Simpson | |
| | |
| | #66 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: cura koja ti se svida ima decka... Ja samo znamo jedno: "Ne poželi tuđeg ženidbenog druga" Ček ljudi..... A gdje Bog u ovoj zapovijedi spominje "drugarice"? Kako on kada je dao tu zapovijed nije mislio na curke iliti drugarice....
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Starter | Re: cura koja ti se svida ima decka... Ako češ se ravnati po toj zapovijedi, onda ćeš valjda slijediti i ostale zakone Crkve. A većina toga su notorne gluposti. Like, prenajedeš se i ideš u pakao. Ili, pusti da te drugi mlate i zlostavljaju, nemoj se slučajno pokušati braniti Pusti ti to što Crkva kaže, sam se drži svojih odluka i principa ... ![]()
__________________ "Kids, you have tried and failed miserably. The lesson is: Never try!" Homer Simpson |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-12-07 Godina: 15
Poruka: 9
![]() | Što radiš kada si zaljubljen/a u nekoga, a ta osoba ima osobu? Ja imam jednu žensku u koju sam zaljubljen, a ona ima dečka. Šta da radim?http://www.croportal.net/forum/image...3e95ebc67a.gif ![]() |
| | |
| | #69 (permalink) |
| charolastra | Re: cura koja ti se svida ima decka... Evo ti ovdje par mudrih, nadam se da će pomoći ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #70 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Što radiš kada si zaljubljen/a u nekoga, a ta osoba ima osobu? Citat:
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, decka, ima, koja, svida |
« weza na daljinu
|
Maturalac »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:22.

Bah, al to je bilo koma. Nakon 1 god i 3 mjeseca ona meni veli da bi htjela "probat s jednim drugim dečkom" (spomenimo da iem s tim likom u razred i da mi je frend) ALI (*bubnjevi molim*) vratit će se meni ako joj se on ne svidi
)