Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi cura koja ti se svida ima decka... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: _Avatar_ Ful mi zanimljiv ovaj post. Jer sam prije mjesec-dva prekinuo s curom koja je bila ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-12-07, 11:39   #71 (permalink)
Banned

Datum registracije: 31-07-07
Poruka: 1,094
Titan2222 se izdvaja iz maseTitan2222 se izdvaja iz maseTitan2222 se izdvaja iz mase
Re: cura koja ti se svida ima decka...

Citat:
Pravi autor: _Avatar_ Pogledaj Poruke
Ful mi zanimljiv ovaj post. Jer sam prije mjesec-dva prekinuo s curom koja je bila zagrijana za nekvog Matiju iz Zg-a Bah, al to je bilo koma. Nakon 1 god i 3 mjeseca ona meni veli da bi htjela "probat s jednim drugim dečkom" (spomenimo da iem s tim likom u razred i da mi je frend) ALI (*bubnjevi molim*) vratit će se meni ako joj se on ne svidi Like, onda ja lijepo iem uletit njenoj sestri, a kad ova to vidi, pizdi i dere se na mene. Da kak se usuđujem, da ne mogu hodat s njenom sestrom. Like, FRO ... godinu dana trpim to da me (vrlo vjerojatno) varala i sve njene emotivne ispade, i optužbe ... a ona se sad na mene dere. A ja kreten iem joj dat još jednu šansu...i ona opet zayebe...
Al dosta sam se žalio na svoje probleme...
Sad, frendovu curu ni u koem slučaju ne diraj. Curu koja je s nekim lijevim likom isto ne diraj. Sasvim je dosta slobodnih cura. I to vjerojatno boljih od ove . Eventualno je pokušaš dovuć k sebi nekim ne toliko očitim metodama. (Dakle, nema onog: e mala, oš odat samnom )
za nju

Treba navalit na curu koja ti se svidja, a decku dat 100kn kupon da ode na kurve.
Titan2222 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 12:04   #72 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,304
MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Offtopic, neka se nitko ne na ljuti. Htio sam reći kad god vidim ovaj topic on na naslovnoj strani glasi ovako "Cura koja mi se sviđa ima...

Ja sam mislio da će u nastavku pisat "ima kitu!

BTW; Sve zauzeto treba osloboditi - rekao je to jednom veliki vojskovođa M.T
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 12:46   #73 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,633
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Joj, baš su super ovi postovi "sve ostaje u familiji ili u uskom krugu prijatelja".
Još su bolji pubertetlijski postovi i izjave curica "ako mi nije dobar vratim ti se" (nije nitko ničiji otirač, tipa, sad sam s tobom, pa ću probat s drugim, pa ako mi nebude dobar vratim ti se...).

I dalje nislim da nikoga ne možeš preoteti ako on to sam ne želi (ili jednostavnije, možeš probati ali krajnja odluka je njena/ njegova).
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 23:02   #74 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-05-08
Poruka: 28
Sexy horse se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: fak19 Pogledaj Poruke
kako da se cura koja ti se svida i ima decka zapali na tebe??? Da mu ju preotmes???
Ako lik nije jači od tebe i ako cura želi!!!!
Uzmi slobodno nemoj se stidit!!!!
Sexy horse je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-05-08, 10:18   #75 (permalink)
Somewhere I Belong

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,709
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: fak19 Pogledaj Poruke
kako da se cura koja ti se svida i ima decka zapali na tebe??? Da mu ju preotmes???
ne diraj tuđe,nađi svoje!

(kako bi tebi bilo da ti imaš curu i da dođe neki frajer,zavodi ti žensku i pokušava ju otet?! nemoj radit drugima ono što ne želiš da oni tebi rade)
Odgovori sa citatom
Star 10-05-08, 11:24   #76 (permalink)
tix
Starter

Datum registracije: 21-04-08
Godina: 17
Poruka: 17
tix se izdvaja iz mase

care potpuno suosjecam
tix je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-05-08, 11:38   #77 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
ne diraj tuđe,nađi svoje!

(kako bi tebi bilo da ti imaš curu i da dođe neki frajer,zavodi ti žensku i pokušava ju otet?! nemoj radit drugima ono što ne želiš da oni tebi rade)
istina, al kako bi se osjecala da se decko s kojim si zapali za neku drugu, ako se mene pita ne znam sto bi, najvjerojatnije reka to tom liku, a nju odjeba jer je ocito nevjerna, prvo se prekine pa onda nesto... a ne ta sranja

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-05-08, 12:01   #78 (permalink)
Somewhere I Belong

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,709
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

nije mi se to desilo da se zapali za drugu,a da primjetim da se i najmanje zapalio odjebala bi ga... a njoj ne bi niš srala,nije cura kriva...
Odgovori sa citatom
Star 10-05-08, 15:13   #79 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-02-08
Poruka: 598
SEricsson se izdvaja iz maseSEricsson se izdvaja iz maseSEricsson se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Sexy horse Pogledaj Poruke
Ako lik nije jači od tebe i ako cura želi!!!!
Uzmi slobodno nemoj se stidit!!!!
jedna od naših vječnih muških istina
Odgovori sa citatom
Star 10-05-08, 22:16   #80 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-04-08
Poruka: 38
m4rduk se izdvaja iz mase
-.-

LoL ja sam u točno toj situaciji. (možda je bolje umjesto lol ).

Evo ne znam šta bih, ali ona nije zagrijana za mene, iako sam ja lud za njom, a ima i dečka.

Zaključak - taktičko povlačenje i izbjegavanje mogućeg Waterloo-a.

Nemam srca nekom preotimati curu, jer znam kako se osjeća ta osoba. I tako preboljevam to, već 4. put, polako gubeći nadu.
m4rduk je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cura, decka, ima, koja, svida

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114