| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi da li vam je bolji prvi ili zadnji poljubac?! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: GUARDIANDRAGON neukrotljiva imam drugog posla pa mi se javi navečer. o bože ja ne znam šta ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| tvrdoglava curica foruma | Re: da li vam je bolji prvi ili zadnji poljubac?! o bože ja ne znam šta je tebi.... ti se meni javljaš na pvt...teme nisu dosadne i koristi edit
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #54 (permalink) |
| tvrdoglava curica foruma | Re: da li vam je bolji prvi ili zadnji poljubac?! dragi 15-godišnjaku,ako sad voliš neku curu ne znači da nećeš neku drugu voliti ,i da ti s tom nekom drugom neće biti bolje nego s ovom prvom...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #55 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,014
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da li vam je bolji prvi ili zadnji poljubac?! ![]() Zbilja ne razumijem svrhu tvog posta..
__________________ Swayin' to the rhythm of the new world order and Counting bodies like sheep to the rhythm of the war drums. |
| | |
| | #59 (permalink) | |
| tvrdoglava curica foruma | Re: da li vam je bolji prvi ili zadnji poljubac?! Citat:
jel to nije istinakrivo si svatio moj post-nisam ja rekla da treba sve cure isprobavat,nego da se ne zavaravaš da je najbolje sad s tom curom ak ju imaš-da može doć kasnije neka druga cura koju ćeš puno više volit i s kojom će ti se bit bolje ljudit. ne moraš odma kenjat po meni ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:59.

kaem svoje mišljenje