| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi da li vam je bolji prvi ili zadnji poljubac?! u Društvo forumu; žene obično pamte svoj prvi a muškarci svoj zadnji poljubac-to sam negdje pročitala.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 22
Poruka: 740
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da li vam je bolji prvi ili zadnji poljubac?! prvi poljubac mi je bio ko da mi je neko stavio puža u usta. zadnji, definitivno ![]()
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
| | #73 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 225
![]() | Re: da li vam je bolji prvi ili zadnji poljubac?! olja haha. ja nisam nit mislio na prvi kao prvi nego kad i upoznas nekog pa taj prvi poljubac ti nista nit ne znaci koliko onaj zadnji je snazan. ps ako je uopce bilo prvog, ako ga nije bilo nece nit zadnjog haha |
| | |
| | #74 (permalink) |
| fear of the dark | Re: da li vam je bolji prvi ili zadnji poljubac?! mafijaš pa kad nekog upoznaš i prvi put se poljubiš s tom osobom naravno da ti to skoro pa ništa ne znači i što se toga tiče zadnji je bolji s istom osobom,zapravo s istom osobom je najbolji kad se zacopaš i kad imaš neke osječaje znači u sredini,jel kasnije se ugl hladiš i postaje monotono.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #76 (permalink) |
| fear of the dark | Re: da li vam je bolji prvi ili zadnji poljubac?! maybe si se opametio pa bzvz (meni barem) se ljubiti s nekim kad se ohladim od te osobe,ond se počnem ljubiti et tak sam da se ljubim-preko kurca,i onda se više uopće ne želim ljubiti.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #77 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 225
![]() | Re: da li vam je bolji prvi ili zadnji poljubac?! sad si pocela zvucat kao musko? ili stvarno si prosla sto i ja ali da tako je...nita sam ne znam sto ce mi ovih par brojeva cura na koje mi se uopce ne dize vise... mislim da cu sad sve za trajno pobrisati |
| | |
| | #78 (permalink) |
| fear of the dark | Re: da li vam je bolji prvi ili zadnji poljubac?! prošla sam to-govorim iz iskustva. odvratno se ljubiti s nekim preko k... savijet: nemoj imat više ženski odjednom,imaj jednu ali vrijednu,i kad vidiš da ti je dopizdilo i da ne funkcionira veza iskreno joj reci i prekini to.
| | |
| | #79 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: da li vam je bolji prvi ili zadnji poljubac?! pa normalno da su najbolji poljupci oni kad si recimo, na pocetku veze, frisko zaljubljen i zaluden i kad ti svaki dodir a kamoli poljubac s osobom u koju si zaljubljen dize tlak - na pozitivan nacin, te poljupci tokom veze, nakon stadija zaljubljenosti...kad si hladan su najgori - kad si vruc su najbolji, o tome nema opce smisla raspravljati dok god osjecas nesto prema partneru poljupci su super i nema nekog smisla pitati koji ti je bolji - neki dan dok ste se seksali ili danas kad si je se nakon nekolko dana nevidanja tolko zazelio da si joj dao jedan socni... ![]()
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #80 (permalink) |
| fear of the dark | Re: da li vam je bolji prvi ili zadnji poljubac?! macor potpisujem -kad si hladan to je tako strašno,meni se čak i gadi jako... zgražavam se...
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« Kako prvi put ??
|
Pomoć molim! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:03.

pa kad nekog upoznaš i prvi put se poljubiš s tom osobom naravno da ti to skoro pa ništa ne znači i što se toga tiče zadnji je bolji s istom osobom,zapravo s istom osobom je najbolji kad se zacopaš i kad imaš neke osječaje znači u sredini,jel kasnije se ugl hladiš i postaje monotono.