| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi da li vam je bolji prvi ili zadnji poljubac?! u Društvo forumu; Zadnji definitivno....Prvog se ni ne sjećam baš najbolje... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da li vam je bolji prvi ili zadnji poljubac?! Zadnji definitivno....Prvog se ni ne sjećam baš najbolje ![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #82 (permalink) | |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,537
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da li vam je bolji prvi ili zadnji poljubac?! Citat:
![]() Ja poljupce delim na 3 vrste: 1. Kad ne osecas nista, vec radi reda, taj je totalno bzvz... 2. Kad kroz telo prostruji neki cudan i predobar osecaj, nema te supstance koja bi tako delovala na telo, umiri te na neki poseban nacin...i ucini te ispunjenim, kao da ti partner daje dozu zivota i blazenstva, kao da ti daje celog sebe... 3. Kad je onaj zestoki, napaljujuci, posle kog usledi dvosekundno chupanje odece i navala strasti...fenomenalno...
__________________ Credibile quia ineptum... | |
| | |
| | #83 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: da li vam je bolji prvi ili zadnji poljubac?! white devil i koji je tebi od te tvoje podjele pusa najbolji? ja obožavam ovaj 2. "akd kroz tijelo prostruji......." ![]() a volim i ovaj treći ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #84 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,537
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da li vam je bolji prvi ili zadnji poljubac?! Naravno, drugi treci!!! Ovo pod 1. je samo formalno izvedeno mlacenje jezikom! Mada ni taj nije los za mishice i skidanje kalorija!!!
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #85 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: da li vam je bolji prvi ili zadnji poljubac?! takoder biram 2. i 3....uhhhhh....pri samoj pomisli me produ trnci...al zalosna istina je da ih jako jako jako dugo nisam okusio...
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #86 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: da li vam je bolji prvi ili zadnji poljubac?! zadnji je bilo definitivno bolji jer je bila potpuna požuda ![]() a prvi se morao desiti i zato mu ne pridajem nikakvu emocionalnu prednost jer nije bio niš posebno (skoro sam se ugušila) i nije bio s nikim posebnim, tako da moj izbor je zadnji....uvijek ![]()
__________________ It was the wicked and wild wind Blew down the doors to let me in Shattered windows and the sound of drums People couldn't believe what I'd become... |
| | |
| | #88 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: da li vam je bolji prvi ili zadnji poljubac?! jel vi volite kad vas neko baš onako jako uslini kad se ljubite ili volite da je onako nekako suho? macor-ma ne brini se ti osjetit ćeš ti to već...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #90 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-02-08
Poruka: 19
![]() | Re: da li vam je bolji prvi ili zadnji poljubac?! najbolji su onak srednji: niti presuhi niti preslinavi baš onak kak radimo moj dragi i ja ![]()
__________________ I smrt će jednom doći po svoje,i Bog će biti svjedok za nas dvoje,a tada,kad se otvori srce moje,u njemu će pisati: za tebe je kucalo,maleno moje! |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« Kako prvi put ??
|
Pomoć molim! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:01.

I smrt će jednom doći po svoje,i Bog će biti svjedok za nas dvoje,a tada,kad se otvori srce moje,u njemu će pisati: za tebe je kucalo,maleno moje!