| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Dali ste imali susret s policijom u Društvo forumu; Dali ste imali susret s policijom s kolko god i zbog cega ev ja sam imo s 13 godina ja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Dali ste imali susret s policijom Dali ste imali susret s policijom s kolko god i zbog cega ev ja sam imo s 13 godina ja i frendovi razbili ficu stakla farove limariju vrata se otvaraju ko na lambugriniju prema gore jedan dio je udubljen al bilo je jos dosta susreta danas su mi opet bili a vratima |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: spličanka Godina: 23
Poruka: 63
![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom zadnji put zbog pive u parkiću posli faksa. priko puta je vrtić... i naučila da nesmiš ni sendvič jest jer je pivo prehrambeni proizvod pa su zabranili svaku konzumaciju... p.s. nosite osobne prijatelj je jučer bija na sudu... plavci stvarno nemaju pametnijeg posla
__________________ život je stari kučkin brat,svaki da sa njim vodim rat sve više mi sliči na pješćani sat... sa samog ruba pameti stižu mi strašni saveti al' ja ću da preživim na svoj način |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Dali ste imali susret s policijom Citat:
da dodam nikad necu zaboravit kad su bili a na papiraima pise SLUCAJ FICO | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Purger | Re: Dali ste imali susret s policijom Ovo mi izgleda kao tema gdje se treba pokazat tko je kolika faca ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Dali ste imali susret s policijom Slavili smo kod mene na stanu upis druge godine, svi su bili pijani, išli smo poslije do grada, kad naiđu murjaci i traže osobne. jedan frend (nije imao osobnu) se htio malo zafrkavat pa se predstavio kao neki tip iz njegovog bivšeg razreda. kad su ga murjaci pitali ime oca on je rekao ime svog, a takav ne postoji...i onda je bilo sranja, naslonili ga na zid i počeli prepipavat (kak se to uopće kaže ) i dovezli se 3-4 kombija s rešetkama i oko 10 -15 dodatnih dečki u plavom...uglavnom, nije bila velika frka jer smo mi (koji se nismo odmah razbježali po njihovom dolasku) stali u njegovu obranu kak je pijan i to...i smirili situaciju. Dobio je prijavu za remećenje javnog reda i mira i nekih 3500 kn kazne (koje, naravno, nikad nije platio).....a mene nitko nije ni tražio osobnu ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: Split
Poruka: 24
![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom mene je uhvatila policija s 13 god. malo sam posudio auto od oca i isao se ja ka vozat s prijateljima. stali mi na semafor i ovi koji je sjedio zada kaze evo policija i u sljdece 3 sek oni svi istrcali iz auta a ja osata sam onda su me zaustavili sastrane pa prarkiraj auto, ajde u postaju, dosa mi otac na policiju oni sve lipo mirno njemu govore sta je bilo ja sutin i on sve normalno dobro nece se ponovit itd. napisali oni dosje, rekli da ce doc socijalna itd. kad san doša doma mater zamalo imala živćani i kako se kaže bilo je "ludo i nezaboravno". i otada nesmin vozit nikakav auto ni motor. btw. socijalna nikad nije dosla fala Bogu. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dali, imali, policijom, ste, susret |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:56.

) i dovezli se 3-4 kombija s rešetkama i oko 10 -15 dodatnih dečki u plavom...uglavnom, nije bila velika frka jer smo mi (koji se nismo odmah razbježali po njihovom dolasku) stali u njegovu obranu kak je pijan i to...i smirili situaciju. Dobio je prijavu za remećenje javnog reda i mira i nekih 3500 kn kazne (koje, naravno, nikad nije platio).....a mene nitko nije ni tražio osobnu