| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Dali ste imali susret s policijom u Društvo forumu; Pravi susret bio je davno jednom.....u pripitom stanju razbio sam policajca onak full.....kad su me čopili....onda su ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| V.I.P. i simpa Član | Re: Dali ste imali susret s policijom Pravi susret bio je davno jednom.....u pripitom stanju razbio sam policajca onak full.....kad su me čopili....onda su oni mene u stanici malo poravnali....jedino mi nikad nije jasno kako sam uspio uz sve što se dogodilo tu večer...sačuvati svoju gitaru koju sam prije toga svirao sa škvadrom vani.... ![]()
__________________ Vjerujem u.... |
| | |
| | #94 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-09-07 Godina: 19
Poruka: 1
![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom o da.... više puta... u osnovnjaku smo jednoj ženski iz razreda mrknuli mobitel i razbili ga, a nedavno su mene i ekipu skužili da kopiramo novce i podvaljujemo.... uff.... ja sam s policajcima već najbolja frendica.... |
| | |
| | #97 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-07-07 Godina: 21
Poruka: 45
![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom susret je bio u 00:24 h. naravno ja bio "mladi vozac" i nesmijem poslje 23:00 voziti sam. i jebaji ga. 500kn + 110 kn sudski trosak, naravno nisam platio jer se jos skolujem. ![]() |
| | |
| | #99 (permalink) |
| Banned | Re: Dali ste imali susret s policijom evo bas nedavno prvi malo veci... Imam jednog frenda koji uvijek zajebava vozace autobusa da mu se ne da pokazivat kartu pa ga jos podjebava i tako.. I idemo ja i jedan drugi frend i ja cu bit faca idem ja zajebavat vozaca.. Ne pokazujem ja kartu on mene zove, dere se i kaze majmune a ja: molim? vratim se pokazem mu kartu i kazem da mi to nikad vise nije rekao.. Odemo ja i frend na zadnja vrata basa i pocnemo zvonit ko budale na svakoj stanici (a posto su oni stari basevi-koliko dugo drzis toliko zvoni ) i na kraju idemo mi njega zajebavat da cemo izac na prva vrata. Dosli na prva vrata i kazemo mu da cemo tu izac a on nama da necemo. i tako par min prepiranja ocemo-necete i stane on s autobusom ispred interventne i pocne trubit..frend mu pocne jebat sve po spisku a 2 pandura izlaze i mi osli unutra oblatili vozaca i ovi nas pustili ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: dali, imali, policijom, ste, susret |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:26.

)