| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Dali ste imali susret s policijom u Društvo forumu; U mom sjećanju ostaju zabilježena 3 susreta s Policijom. Jednom sam s tatom dizala samolovke na moru nedaleko Primoš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| Banned | Re: Dali ste imali susret s policijom U mom sjećanju ostaju zabilježena 3 susreta s Policijom. Jednom sam s tatom dizala samolovke na moru nedaleko Primoštena kad je naišao gliser Policije i zapisao nas jer smo imali neobilježene samolovke. Drugi put sam s rodiicom na plaži u Drašnicama bila uobičajeno u Evinom kostimu i naišla je murjakinja,kučka. Po naglasku,čini mi se da je iz Zagreba ili tu negdi.Naravno,bila je u civilu i došla je na kupanje.ČIm je došla, htjela da se obučemo jer je imala nekog klinca od 7-8 godina. Naravno,nije nam padalo na pamet da si zbog nje uskratimo zadovoljstvo preplanulog tijela bez tragova kostima na njemu. Osim toga,došla je poslije nas skoro 2 sata i imala je mjesta još makar 100 metara dalje.A to mjesto gdje smo nas dvije otišle je poznato u mjestu kao FKK odredište i udaljeno je od tekstilne plaže sigurno nekih 500 metara pentranja po sikama i grmlju. Kad smo je glatko otpilile,i rekle joj sve to što sam ovdje napisala,kučka je izvadila službenu značku i zatražila nam isprave. Zapisala nas je ali nikad mi ništa nije stiglo,a niti rodici. Ona je rekla susjedu koji je inspektor u Makarskoj i tip je to sredio. Treći put je to bilo na jednom rođendanskom party-ju...prekrasan dečko,visok,nabildan,plavook,kratko ošišan...mrak komad! Bacio je udicu...nije da sam zagrizla,ali je bio presladak a da bi to propustila. Kasnije se ispostavilo da je specijalac MUP-a,i evo,ima već 16 mjeseci da je tu oko mene,stalno se mota u blizini. Njemu sam dala sve što jedna cura od 16 i po može dat nekom muškarcu. Super nam je,a i moji doma me puštaju jer znaju da sam u sigurnim rukama. Pa di ćeš bolje kombinacije? ![]() |
| | |
| | #102 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,865
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom bilo je prvi put kad sam imala 13 godina...ulovio me cajac kasno navecer dok sam cekala sestru...joj sto me isprepadao , a onda stisnuo gas i otisao...Drugi put je bilo dok smo ja i ekipa pili tamo kod nas, dosla 4 lika u civilkama i samo ko iz filmova '' dobar dan ,momci i cure '' i pokazali znacke...ko ono FBI u filmu frenda su do carapa i gaca skinuli, a nas cure nisu ni takli...treci put je bilo...dok samo ja, tadasnji decko, frendica i njen decko bili na jednom brdu, pricali i sprdali se...dosao neki lik sav uspuhan, da nama uvali svoj motor...i vidis dodje cajac s lampom u ruci osvijetli nas onako ( oci me bolile ) i pozvao da dodjemo na cestu...onda je mog tadasnjeg decka i frenda mu cajac pregledao..a ja i frendica izvadile sve iz djepova...nas nije pipao hihihihi frendica rekla da pita decke nase ako smije nas dirat i onda cajac rekao ok necu necu ...eto...smijesno... nikad nisam imala neke frke posebne ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #104 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-10-07 Godina: 18
Poruka: 53
![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom e kada pobjegnete "plavim anđelima" iz auta onda mi se javite,,,bijah nekih 15 god i majstori me priveli jer je bilo malo kasno za takvog balonju da bude vani a zaboravili zaključat vrata na autu,,,hehe koji idioti,,,
__________________ Jutro-molitva protiv mamurluka Podne-molitva za dobro jelo Noć-molitva za dobar sex |
| | |
| | #105 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,022
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom joj.... ja i par frendova..tj nisam bio ja..napravili uragan po vinogradima..frend imal rođendan..ograde letele,crijepovi,neke lampe,stupovi porusheni..auto na krovu..tj pick-up zastava haahaha kad nas haltaju uvijek je u pripremi cd s jednom stvari..trpaj...pa se on navine.-.
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #107 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-03-07
Poruka: 110
![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom ma sad me redovito zapisu radi provjere jer se svako malo sretnemo na nekom njima "sumljivijem" mjestu. al nikad nista strasno! bas zadnji put sam morao vadit sve iz dzepova... ma dosadni su! |
| | |
| | #108 (permalink) |
| Starter | Re: Dali ste imali susret s policijom prošlo ljeto sam bježao im sa skuterom na moru. nažalost morao sam stat jer sam ostao, naravno bez goriva. dobio sam kaznu od 5 700 kuna, ali je nisam platio, žalio se i naravno uvažili su moju žalbu. bila mi je to prva kazna. u zadnjih mjesec dana dobio sam jos jednu kaznu za ometanje javnog reda i mira, te ocekujem kaznu sto sam susjedu slomio auto i sjebao mu klimu (NAMJERNO). |
| | |
| | #109 (permalink) |
| charolastra | Re: Dali ste imali susret s policijom Što da ti kažem, ako je namjerno zaslužio si
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #110 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom jao... mrzim kad ljudi rade sranja i prođu nekažnjeno... a ja živim gotovo kao uzoran građanin pa me gnjave mene nikad policija nije ni imala priliku kaznit ali i kad su me legitimirali (na ribnjaku), ja sam kao i uvijek bio ljubazan.. .a policajci... glupi ko top... sa mnom pričali ko da smo frendovi ![]() nemojte radit sranja, možda nećete platit kaznu ali di vam je moral da radite nekom nažao... jadno stvarno... pogotovo ti rompata
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
![]() |
| Tagovi: dali, imali, policijom, ste, susret |
« volite li zapaliti travu?
|
koliko se često napijete/nazujite i koliko vam je alkohola potrebno da vas "čopi" »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:18.

...eto...smijesno... nikad nisam imala neke frke posebne 

jadno stvarno... pogotovo ti rompata