| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Dali ste imali susret s policijom u Društvo forumu; ja volim policajce policajci vole mene... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #114 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,318
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom Evo baš su mi pozvonili na vrata...buraz skrivio neki lakši sudar...budala ![]()
__________________ ...svi su ošli na moore, svi su ošli na moore...konačno je mir u graadu moome... |
| | |
| | #116 (permalink) |
| Član | Re: Dali ste imali susret s policijom Jedno prebrza vožnja (na autoputu tamo gdje su radovi) uspjeo ga nagovoit da me pusti... vozio 95, a ograničenje 80. Drugi put prebrza vožnja- ja 70km/h ograničenje 50km/h 300kn na licu mjesta... I gomilu puta pregled osobne u gradu bez razloga.
__________________ Dont Vori, Igor Vori |
| | |
| | #117 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,945
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom ah...jesam sad zadnji put kad sam prijavljivala kradju...policajac me samo gledao i rekao '' to je sitna kradja mi tu nista ne mozemo '' i cesao ledja od zid ko kreten...tek toliko kradja je bilau vrijednosti od 3650 kn. minimum kada samo u grubo racunam, mobitel i kes lovu al eto to sitnica ocito ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #118 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-11-07 Lokacija: Zadar Godina: 15
Poruka: 202
![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom OOOO da itekako sam imala ... i to par puta ali samo su bili kontrole reda radi a i bili su jer smo remetili javni red i mir
__________________ svako zasto ima svoje zato a najjace zasto ima svoje najjace zato neumire se slucajno |
| | |
![]() |
| Tagovi: dali, imali, policijom, ste, susret |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:11.