| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Dali ste imali susret s policijom u Društvo forumu; jesam... isli smo dva frenda i ja van... isli na pice... popili jedno, popili drugo i tako se zaredalo... mislim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Dali ste imali susret s policijom jesam... isli smo dva frenda i ja van... isli na pice... popili jedno, popili drugo i tako se zaredalo... mislim da je bio dan ndh... isli smo tkalcom prema trgu i naravno pomalo piijani pjevali smo domoljubne... prvi put pored nas prolazi policajac i samo nas upozorava da su pjesme u redu ali da se zbog javnog reda i mira stisamo... dolazimo na trg pred bana i pjevamo: evo zore evo dana evo jure i bobana... kad dva murijaka... decki molim osobne... iskreno usro sam se... dali smo im mosobne... provjerili su i nijedan od nas trojice nije bio prije kaznjavan tako da nas nije niti zapisivao niti pisao kazne samo nam je lijepo rekao: decki... pjesme su vam dobre, ali u krivom vremenu...
__________________ ** broos before whores... ** |
| | |
| | #123 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-07 Lokacija: Graškograd Godina: 19
Poruka: 70
![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom jednom, remećenje javnog reda i mira...(zajedno sa ekipom sam bila)
__________________ Sex is not an answer, sex is a question. Yes is an answer!!! |
| | |
| | #125 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,433
![]() ![]() ![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom vec me svi znaju (murjaci) ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #126 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,601
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom Ma jesam, ništa posebno, ali su mi prošli vikend jako digli tlak, pederi jedni - dakle nas četvero u autu, nekih pol 1 u noći, idemo na črnek nekaj jesti, kad eto kuhače - stanemo, frajer bahat do bola, odfurali nam vozača u stanicu (novi zakon - ak te dva puta uhvate u godini ili dvije godine - ne znam, nisam još provjerila za isti prekršaj - alkohol najčešće - vode te u buksu)! E sad, niti su nam rekli kamo ga vode, niti kad će izaći van, niti su nas došli pitati kak ćemo mi doma, niti su pitali kam ćemo s autom, ništa, pa mislim ne mogu vjerovat - i tak je nas troje ostalo zbunjeno sjedit u autu, ja ne vozim, a ovi pijani bez vozačke, jebenica! ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #127 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,433
![]() ![]() ![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom Citat:
![]() ![]() , to se i meni dogodilo, samo kaj su mene odveli, a cura s kojom sam bio se morala snalazit ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD | |
| | |
| | #129 (permalink) |
| Starter | Re: Dali ste imali susret s policijom Ja sam imao par puta, al nist strasno...oko 5-6 puta su me poslali kuci, a 2 puta sam bjezao! Ne volim osobno kad ih vidim, tak da se bas i ne susrecemo cesto... Znam gdje ne idu, pa se tuda i krecem...ma oni su ljudi isto ko mi, samo rade svoj posao, jbg...mora i to neko... |
| | |
![]() |
| Tagovi: dali, imali, policijom, ste, susret |
« šminkerice
|
IZLASCI!! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:58.

I pametni grijese
(al to ne znaci da razgovaram sa tobom i emanuelom,jos se ljutim na vas)!!!