Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi Dali ste imali susret s policijom u Društvo forumu; jesam... isli smo dva frenda i ja van... isli na pice... popili jedno, popili drugo i tako se zaredalo... mislim ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-11-07, 15:45   #121 (permalink)
Mad
prof. Foruma

Datum registracije: 19-11-05
Godina: 22
Poruka: 1,381
Mad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Mad
Re: Dali ste imali susret s policijom

jesam... isli smo dva frenda i ja van... isli na pice... popili jedno, popili drugo i tako se zaredalo... mislim da je bio dan ndh... isli smo tkalcom prema trgu i naravno pomalo piijani pjevali smo domoljubne... prvi put pored nas prolazi policajac i samo nas upozorava da su pjesme u redu ali da se zbog javnog reda i mira stisamo... dolazimo na trg pred bana i pjevamo: evo zore evo dana evo jure i bobana... kad dva murijaka... decki molim osobne... iskreno usro sam se... dali smo im mosobne... provjerili su i nijedan od nas trojice nije bio prije kaznjavan tako da nas nije niti zapisivao niti pisao kazne samo nam je lijepo rekao: decki... pjesme su vam dobre, ali u krivom vremenu...
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 15:50   #122 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-10-07
Godina: 19
Poruka: 356
_zabac14_ se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku _zabac14_ Pošalji poruku preko MSN-a korisniku _zabac14_ Pošalji poruku preko Skype-a korisniku _zabac14_

mene nikad nisu ulovili uvijek im pobjegnem
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 16:15   #123 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 70
~Sjatkica~ se izdvaja iz mase

jednom, remećenje javnog reda i mira...(zajedno sa ekipom sam bila)
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 16:16   #124 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-10-07
Poruka: 356
_zabac14_ se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku _zabac14_ Pošalji poruku preko MSN-a korisniku _zabac14_ Pošalji poruku preko Skype-a korisniku _zabac14_

hahahahhahahhah ko vam je kriv ,trebate bolje pazit.....(al to ne znaci da razgovaram sa tobom i emanuelom,jos se ljutim na vas)!!!
Odgovori sa citatom
Star 28-11-07, 10:49   #125 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,433
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

vec me svi znaju (murjaci)
driver1zg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-11-07, 10:58   #126 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,601
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

Ma jesam, ništa posebno, ali su mi prošli vikend jako digli tlak, pederi jedni - dakle nas četvero u autu, nekih pol 1 u noći, idemo na črnek nekaj jesti, kad eto kuhače - stanemo, frajer bahat do bola, odfurali nam vozača u stanicu (novi zakon - ak te dva puta uhvate u godini ili dvije godine - ne znam, nisam još provjerila za isti prekršaj - alkohol najčešće - vode te u buksu)!
E sad, niti su nam rekli kamo ga vode, niti kad će izaći van, niti su nas došli pitati kak ćemo mi doma, niti su pitali kam ćemo s autom, ništa, pa mislim ne mogu vjerovat - i tak je nas troje ostalo zbunjeno sjedit u autu, ja ne vozim, a ovi pijani bez vozačke, jebenica!
Odgovori sa citatom
Star 29-11-07, 14:33   #127 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,433
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: carica Pogledaj Poruke
Ma jesam, ništa posebno, ali su mi prošli vikend jako digli tlak, pederi jedni - dakle nas četvero u autu, nekih pol 1 u noći, idemo na črnek nekaj jesti, kad eto kuhače - stanemo, frajer bahat do bola, odfurali nam vozača u stanicu (novi zakon - ak te dva puta uhvate u godini ili dvije godine - ne znam, nisam još provjerila za isti prekršaj - alkohol najčešće - vode te u buksu)!
E sad, niti su nam rekli kamo ga vode, niti kad će izaći van, niti su nas došli pitati kak ćemo mi doma, niti su pitali kam ćemo s autom, ništa, pa mislim ne mogu vjerovat - i tak je nas troje ostalo zbunjeno sjedit u autu, ja ne vozim, a ovi pijani bez vozačke, jebenica!

, to se i meni dogodilo, samo kaj su mene odveli, a cura s kojom sam bio se morala snalazit
driver1zg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-11-07, 15:35   #128 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 22-10-05
Godina: 25
Poruka: 2,539
Anthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Anthony

jesam mater in pandursku
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 08:42   #129 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-12-07
Poruka: 19
_marx_ se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku _marx_ Pošalji poruku preko Skype-a korisniku _marx_

Ja sam imao par puta, al nist strasno...oko 5-6 puta su me poslali kuci, a 2 puta sam bjezao! Ne volim osobno kad ih vidim, tak da se bas i ne susrecemo cesto...

Znam gdje ne idu, pa se tuda i krecem...ma oni su ljudi isto ko mi, samo rade svoj posao, jbg...mora i to neko...
_marx_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 23:06   #130 (permalink)
Banned

Datum registracije: 04-12-07
Godina: 20
Poruka: 5
bateborisov se izdvaja iz mase

NABIJEM VAS KRETENCINE RETARDIRANE...TOLIKO MI SE GADI VASA PRICA DA SAN KOMP. NAPUCA NOGOM,,KUZIS..I MATER SAN PLJUNIA ZBOG VAS...I SAD VAS BUM TUZIL....
bateborisov je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dali, imali, policijom, ste, susret

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:58.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113