Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi Dali ste imali susret s policijom u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: bateborisov NABIJEM VAS KRETENCINE RETARDIRANE...TOLIKO MI SE GADI VASA PRICA DA SAN KOMP. NAPUCA NOGOM,,KUZIS.....

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-12-07, 23:11   #131 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,151
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan
Re: Dali ste imali susret s policijom

Citat:
Pravi autor: bateborisov Pogledaj Poruke
NABIJEM VAS KRETENCINE RETARDIRANE...TOLIKO MI SE GADI VASA PRICA DA SAN KOMP. NAPUCA NOGOM,,KUZIS..I MATER SAN PLJUNIA ZBOG VAS...I SAD VAS BUM TUZIL....
ZABRANJENO VRIJEĐANJE...OVO JE ZADNJE UPOZORENJE PRIJE BANA!!!
I ISKLJUČI CAPS LOCK
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 10:06   #132 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-12-07
Godina: 16
Poruka: 5
.:Tony:. se izdvaja iz mase

uuuuuuuuu...koliko puta .....
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 14:48   #133 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-09-07
Poruka: 1,473
terri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz mase

sretnem ih svaki dan po 5,6puta u autu...
znači 5puta30 puta 12 je godišnje koliko sretanja???
Odgovori sa citatom
Star 31-12-07, 01:25   #134 (permalink)
lex
Starter

Datum registracije: 14-12-06
Poruka: 64
lex se izdvaja iz mase

prvi put me zapisali na frendovom ročkasu,drugi put na stanici autobusnoj čist onak iz dosade gamad,treći put zbog remećanja javnog reda i mira (u stanu frendovom heh) i četvrti put kad nisam imo vozačku na motoru,a frend kacigu...
Odgovori sa citatom
Star 31-12-07, 01:27   #135 (permalink)
dobro,dosta zajebancije!

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

uu meni dojdu na besplatne pice pa me decki zapamtili..pa sad uzivam..a nije da se hvalim da se ovdje svi poznajemo..pa stari kumovi i te brije povuku koju vezicu..i odzhniraju mi tenisicu..

nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!!

Ante Ante mislim na te'
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-12-07, 01:29   #136 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,476
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

jednom. decko se malo zajebavo s autom,zaustavili nas i trebalo nam je doc 1600 kn kazne,ali kad su vidjeli prezime na mojoj osobnoj su nas pustili. jer mi znaju starog. a meni slabo
Odgovori sa citatom
Star 03-01-08, 13:15   #137 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-01-08
Godina: 17
Poruka: 5
strma se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku strma

Oho bilo je susreta!
Kao prvo sam imo saobracajku, i naravno dosla murija a ja nisam imo vozacku i poslali me lijepo na sud.
A drugi sam put opet skoro iso na sud ali se nisam dao nego sam bio brzi tako da me bas i nisu ulovili a nisu me ni zapisali jel mi je rega bila puknuta od ovog prvog sudara!

pa sve postane opasno ! ! !
strma je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-01-08, 01:42   #138 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 40
ri_boy se izdvaja iz mase

da, al cim ih vidim pjena mi ide na usta i lud sam, normalno, sumnjiv im budem i stopaju me
ri_boy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-01-08, 10:02   #139 (permalink)
Banned

Datum registracije: 31-07-07
Poruka: 1,152
Titan2222 se izdvaja iz maseTitan2222 se izdvaja iz maseTitan2222 se izdvaja iz mase

Svako malo me zaustavljaju bez razloga jer im djelujem sumnjivo.
Vrhunac je bio na izlasku iz broda... Ljudi svi izlaze, a mene docekuje odbor interventne i traze osobnu, pretrazuju ogromnu putnu torbu i pitaju dal imam kakve veze s drogom. Kazem im da ne, a oni 'Jesi siguran?'.
Ma krelci...
Dobar slucaj bio i u 4h ujutro na igralistu. Vjezbam 3cu s frendom, a krelci dodju i pitaju 'Sto to radite decki?'. Da ovaj nije odgovorio 'Igramo golf' valjda bi otisli, a ovako opet osobna i gubljenje vremena...
Titan2222 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-01-08, 12:34   #140 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-06-07
Poruka: 688
jolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono nešto

nisu nikad tražili osobnu , ali uvik se sitim ove situacije:
šetamo ja i prijateljica priko mosta, ono, navečer...i prišulja nam se policijski auto...stane točno kraj nas...luđak polako otvori prozor i pita: "Cure...da niste slučajno vidili malog bilog pasića?skroz mali...??"
...ja sam se valjala po podu...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dali, imali, policijom, ste, susret

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:34.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113