| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Dali ste imali susret s policijom u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: bateborisov NABIJEM VAS KRETENCINE RETARDIRANE...TOLIKO MI SE GADI VASA PRICA DA SAN KOMP. NAPUCA NOGOM,,KUZIS..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #131 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,151
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom Citat:
I ISKLJUČI CAPS LOCK
__________________ fbs has just took first shit in his new bathroom. congratulation fbs!!! | |
| | |
| | #133 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,473
![]() ![]() ![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom sretnem ih svaki dan po 5,6puta u autu... znači 5puta30 puta 12 je godišnje koliko sretanja???
__________________ mogu li umjesto prof.foruma dobiti potpis "kung-fu panda" ??????????????? |
| | |
| | #134 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-12-06
Poruka: 64
![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom prvi put me zapisali na frendovom ročkasu,drugi put na stanici autobusnoj čist onak iz dosade gamad ,treći put zbog remećanja javnog reda i mira (u stanu frendovom heh) i četvrti put kad nisam imo vozačku na motoru,a frend kacigu...![]()
__________________ Arsenal F.C. |
| | |
| | #135 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom uu meni dojdu na besplatne pice pa me decki zapamtili..pa sad uzivam..a nije da se hvalim da se ovdje svi poznajemo..pa stari kumovi i te brije povuku koju vezicu..i odzhniraju mi tenisicu..
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
| | #136 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,476
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom jednom. decko se malo zajebavo s autom,zaustavili nas i trebalo nam je doc 1600 kn kazne,ali kad su vidjeli prezime na mojoj osobnoj su nas pustili. jer mi znaju starog. a meni slabo ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #137 (permalink) |
| Starter | Re: Dali ste imali susret s policijom Oho bilo je susreta! Kao prvo sam imo saobracajku, i naravno dosla murija a ja nisam imo vozacku i poslali me lijepo na sud. A drugi sam put opet skoro iso na sud ali se nisam dao nego sam bio brzi tako da me bas i nisu ulovili a nisu me ni zapisali jel mi je rega bila puknuta od ovog prvog sudara! ![]()
__________________ Umri prije smrti, govore mi ljudi dok jos nije prekasno jer kad tijelo zadrhti, zamagle se puti pa sve postane opasno ! ! ! |
| | |
| | #139 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 31-07-07 Lokacija: Ajicakol
Poruka: 1,152
![]() ![]() ![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom Svako malo me zaustavljaju bez razloga jer im djelujem sumnjivo. Vrhunac je bio na izlasku iz broda... Ljudi svi izlaze, a mene docekuje odbor interventne i traze osobnu, pretrazuju ogromnu putnu torbu i pitaju dal imam kakve veze s drogom. Kazem im da ne, a oni 'Jesi siguran?'. Ma krelci... Dobar slucaj bio i u 4h ujutro na igralistu. Vjezbam 3cu s frendom, a krelci dodju i pitaju 'Sto to radite decki?'. Da ovaj nije odgovorio 'Igramo golf' valjda bi otisli, a ovako opet osobna i gubljenje vremena... |
| | |
| | #140 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-06-07 Lokacija: ...tvoji snovi...
Poruka: 688
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom nisu nikad tražili osobnu , ali uvik se sitim ove situacije:šetamo ja i prijateljica priko mosta, ono, navečer...i prišulja nam se policijski auto...stane točno kraj nas...luđak polako otvori prozor i pita: "Cure...da niste slučajno vidili malog bilog pasića?skroz mali...??" ...ja sam se valjala po podu...
__________________ These iron bars can't hold my soul in. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dali, imali, policijom, ste, susret |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:34.

,treći put zbog remećanja javnog reda i mira (u stanu frendovom heh) i četvrti put kad nisam imo vozačku na motoru,a frend kacigu...