| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Dali ste imali susret s policijom u Društvo forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #142 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom bili su mi i u stanu ![]()
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #143 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,060
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom jesu bili pravi drotovi ili ste se ti i ekipa samo kostimirali? ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) Zadnji Uredio daidza : 06-01-08 u 00:09. |
| | |
| | #144 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,347
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom aa.. to su bili oni drotovi iz Blue Oyster bara (Policijska akademija) ![]()
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! Zadnji Uredio daidza : 06-01-08 u 00:09. |
| | |
| | #145 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,060
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom ovak nešto? ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #146 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Dali ste imali susret s policijom Oooooooooooo! Pa ne znam odakle da počnem! Prvo: (nije tak strašno) Brat i ja vraćali smo se poslije ponoći kući i uhvatila nas policija i brat popričao s njima i laganini kući samo su rekli da moramo ravno kući! Drugo: Pretukli nekog tipa iz razreda i poslali ga na traumatologiju(ja bio svjedok) Treće: (nedavno početak 12.mjeseca) Bio sam pod alergijom i slao sam poruke koje su bile malo dvosmislenog sadržaja pa je primatelj to prijavio policiji jer je mislio da se idem ubiti pa sam morao razgovarati s nekakim detektivom ili istražnim policajcem!!! I to je to, ali inače nisam problematično dijete! ![]()
__________________ Amicus certus in re incerta cernitur Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji |
| | |
| | #149 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-01-08 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 35
![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom sva sreća nisam još imala susret s njima ali još stignem ![]()
__________________ ...bili su na tvojoj strani kad si bio prva liga, a sad si na dnu dna a njih boli briga... |
| | |
| | #150 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom ja mogu u ginesovu knjigu po tome, bili su mi doma, u autu, u kombiju u birtiji u stanici u sobi 2 sa 2 i tak ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
![]() |
| Tagovi: dali, imali, policijom, ste, susret |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:37.

29 49.....