| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Dali ste imali susret s policijom u Društvo forumu; zivim sa policijom... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #162 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Dali ste imali susret s policijom Pa da...Bio sam zajebavan jer sam puco petarde koje sam po zakonu smio...I sve po zakonu...I bio mi je doma... I uhbačen od murjaka dok sam ukrao čokoladu za curu jer nisam imo pare(pa O.K. ukro sam i sok i nije važno)... Tako da sam več domači s njima...Ali sam odlučio biti inspektor... |
| | |
| | #166 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,433
![]() ![]() ![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom ma nemrem otic na svetu stolicu da jedan me ne gleda, bolesno ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #168 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Dali ste imali susret s policijom auuu...jesam....vozili su me doma u 3 ujutro jer sam ih zamolil...haha....
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #170 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-01-08
Poruka: 94
![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom Jesam, evo prije par dana išao sam pit sa ekipom iz razreda u obližnji parkić, šetao se je neki starac sa psom frend bio pijan pa mu je_a$ sve po spisku ovaj rekao da će pozvat policiju no mi ga nismo ozbiljno shvatili. Nakon par minuta, marica, policija...daaaa, nebi u detalje.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dali, imali, policijom, ste, susret |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:05.