| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Dali ste imali susret s policijom u Društvo forumu; miljun puta kad smo razbili bus jednoj babi u kuču bacili tnt kad je izbila masovna tuča-...........................................................................i puno toga ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #174 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,445
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom haha radiš u policiji, ili netko radi? ja sam imala prometnu, prijateljica vozila, i kao sve ok, i ja vidim tamo slatkog terijera i pomazim ga, a on me ugrize za ruku... Nisam išla tad na pregled, ali otad sam ovakva hehe... |
| | |
| | #175 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom neku večer prvi put otkad vozim...gledali mi u bunker mislili da vozim onog generala koradea ![]()
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
| | #177 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom Citat:
![]()
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death | |
| | |
| | #179 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom ma oni su meni svakodnevnica, jebiga vozim za grad zagreb, a i u privatnom zivotu ih se jeltega nagledam ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
![]() |
| Tagovi: dali, imali, policijom, ste, susret |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:41.