Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi Dali ste imali susret s policijom u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: sahasa Ovo mi izgleda kao tema gdje se treba pokazat tko je kolika faca pa moj sahasa.......

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-04-07, 01:23   #11 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: Dali ste imali susret s policijom

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Ovo mi izgleda kao tema gdje se treba pokazat tko je kolika faca
pa moj sahasa....ovo je Teens dio foruma...što te čudi....
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-04-07, 01:40   #12 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,866
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero
Re: Dali ste imali susret s policijom

Šta stvarno? Onda u buduće moram pazit u kojim temama odgovaram. I ja se nisam ništa hvalio..
prospero je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-04-07, 02:21   #13 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,611
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

da,u drugom srednje sam dobila poziv doma da dođem na mup! ispitivali su me sve živo da bi mi nakraju rekli da su me zvali jer je taj i taj dan netko dojavio da je bomba u školi,a ja sam očito bila negdje na kavi u to vrijeme pa sam bila među osumnjičenima! stari me prozvao talibankom! u svakom slučaju to nisam bila ja!
Odgovori sa citatom
Star 29-04-07, 13:25   #14 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,298
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

kad sam bila nekih 12 godina na vrata su mi pozvonili policajci jer je moja prijateljica skrivecki sa mog telefona zvala murju i zajebavala ih. nije nista strasno bilo, samo mali razgovor sa roditeljima. sve ovo ostalo odnosi se na promet, a ni tu nije bilo kazni, znači da sam dobra cura
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-04-07, 15:38   #15 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,232
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
kad sam bila nekih 12 godina na vrata su mi pozvonili policajci jer je moja prijateljica skrivecki sa mog telefona zvala murju i zajebavala ih

Ja sam to isto radila... ali meni nisu došli na vrata

Ja nisam baš imala susreta s policijom osim jednom kad sam se rolala prije jedno 5-6 godina kraj granice, ispod savskog mosta di nije bilo staze pa me carinik koji je tamo šetao zaustavio da me upozori da se ne smijem rolati cestom, a morala sam jer nije bilo staze i tražio me osobnu a ja nisam imala i rekla sam mu da ne nosim osobnu sa sobom na rolanje, i bila sam dosta bahata i još smo se i posvađali i on je bio bezobrazan pa sam se na kraju rasplakala i on se smekšao kad je to vidio
Odgovori sa citatom
Star 30-04-07, 01:12   #16 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,374
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

U više navrata,a o razlozima neželim razgovarati!
Fearless Mastermind je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-04-07, 09:48   #17 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-02-07
Poruka: 97
doda12 se izdvaja iz mase

bezbroj puta najveca frka je bila sa 16 god. oko tucnjave u gradu tada sam zavrsio u postaji a bilo je jos radi sitnih problema nista bitno
doda12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-04-07, 11:34   #18 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika ultimatumrocky

Datum registracije: 21-04-07
Godina: 16
Poruka: 11
ultimatumrocky se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku ultimatumrocky

Ja sam dosta puta mogao imati susret s policijom,ali ja sam spretan i uvijek se uspijem izvući!
Odgovori sa citatom
Star 30-04-07, 14:22   #19 (permalink)
Starter

Datum registracije: 30-04-07
Godina: 24
Poruka: 19
*Xtina fan* se izdvaja iz mase

NE!
*Xtina fan* je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-04-07, 14:37   #20 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,653
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

imao kad sam imao 17 godina ili 16 na moru, malo se pokefali radili sranja neka, i bježali sa autom policiji nekih 30 km i onda su počeli pucati na nas pa smo stali, i onda su nas ko u filmovima odveli u policiju sa 4 policijska auta, svako bio u jednom, i čekali suđenje do sutra dan popodne
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dali, imali, policijom, ste, susret

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:57.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108