| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Dali ste imali susret s policijom u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: sahasa Ovo mi izgleda kao tema gdje se treba pokazat tko je kolika faca pa moj sahasa....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Celebrity | Re: Dali ste imali susret s policijom da,u drugom srednje sam dobila poziv doma da dođem na mup! ispitivali su me sve živo da bi mi nakraju rekli da su me zvali jer je taj i taj dan netko dojavio da je bomba u školi,a ja sam očito bila negdje na kavi u to vrijeme pa sam bila među osumnjičenima! stari me prozvao talibankom! u svakom slučaju to nisam bila ja!
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Zauzeta Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,298
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom kad sam bila nekih 12 godina na vrata su mi pozvonili policajci jer je moja prijateljica skrivecki sa mog telefona zvala murju i zajebavala ih. nije nista strasno bilo, samo mali razgovor sa roditeljima. sve ovo ostalo odnosi se na promet, a ni tu nije bilo kazni, znači da sam dobra cura ![]() |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,232
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom Citat:
Ja sam to isto radila... ali meni nisu došli na vrata ![]() Ja nisam baš imala susreta s policijom osim jednom kad sam se rolala prije jedno 5-6 godina kraj granice, ispod savskog mosta di nije bilo staze pa me carinik koji je tamo šetao zaustavio da me upozori da se ne smijem rolati cestom, a morala sam jer nije bilo staze i tražio me osobnu a ja nisam imala i rekla sam mu da ne nosim osobnu sa sobom na rolanje, i bila sam dosta bahata i još smo se i posvađali i on je bio bezobrazan pa sam se na kraju rasplakala i on se smekšao kad je to vidio ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Administrator | Re: Dali ste imali susret s policijom imao kad sam imao 17 godina ili 16 na moru, malo se pokefali radili sranja neka, i bježali sa autom policiji nekih 30 km i onda su počeli pucati na nas pa smo stali, i onda su nas ko u filmovima odveli u policiju sa 4 policijska auta, svako bio u jednom, i čekali suđenje do sutra dan popodne ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: dali, imali, policijom, ste, susret |
« volite li zapaliti travu?
|
koliko se često napijete/nazujite i koliko vam je alkohola potrebno da vas "čopi" »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:57.

Onda u buduće moram pazit u kojim temama odgovaram. I ja se nisam ništa hvalio..

i tražio me osobnu a ja nisam imala i rekla sam mu da ne nosim osobnu sa sobom na rolanje, i bila sam dosta bahata i još smo se i posvađali i on je bio bezobrazan pa sam se na kraju rasplakala i on se smekšao kad je to vidio