| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Dali ste imali susret s policijom u Društvo forumu; jesam.. chak sam moral i puhat... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #203 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,230
![]() ![]() ![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom ajde kolko sam bio puta na kennedyevom na prekrsajnom, sutkinja svaki put kaze kaj opet ti ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #204 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-04-08
Poruka: 11
![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom Taman su uveli onaj zakon da se nesmije voziti na biciklu bez kacige do 16 godina. Vozili smo se 2 prijatelja i ja (svi 14 godina) bez kacige kroz korzo. Bilo je nekakvo prvenstvo u nogometu, pa je bilo puno navijača i prolaznika. Zaustavi nas policajac i kaže da siđemo s bicikla. Mi siđemo i u strahu pitamo zašto, on kaže da se ne vozimo po korzu jer je prevelika gužva. ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #205 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 177
![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom Imo sam 13 godina i bio sam u 1 ujutro pa zavrsio u postaju
__________________ Speak when it is not proper to be silent, but speak concerning the things you know only when it is fitting |
| | |
| | #206 (permalink) |
| charolastra | Re: Dali ste imali susret s policijom danas bila racija u pivnici, imao sam susret sa bar 30 policajaca i policajki i niš nisu platili, bagra
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #208 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Dali ste imali susret s policijom kad san ima dugu kosu... po 3 puta u veceri su me znali legtimirati ![]() tokad san se osisa 1 put kad su frendici u stan dosli opomenti nas da se stisamo ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #210 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Dali ste imali susret s policijom Jesam,kad su me dvaputa zaustavili radi kontrole kakti,jednom predvečer i jednom u 4 ujutro a ja nisam smjela vozit jel me još kočio onaj zakon da poslije 23 nesmijem vozit..i naravno da su me pustili,svaka im dala ![]()
__________________ Oči u oči,nije to lako al rastanak barem zaslužili smo, oči u oči a ne ovako,ko da se nikad ni sreli nismo... |
| | |
![]() |
| Tagovi: dali, imali, policijom, ste, susret |
« volite li zapaliti travu?
|
koliko se često napijete/nazujite i koliko vam je alkohola potrebno da vas "čopi" »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:27.

, dobro da smo prošli samo sa usmenom opomenom 

pobjegli