| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Dali ste imali susret s policijom u Društvo forumu; Jedanput kad smo svirali ja i prijatelj i nakon toga(bi će bilo negdje oko dva sata u jutro),ja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,189
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom Jedanput kad smo svirali ja i prijatelj i nakon toga(bi će bilo negdje oko dva sata u jutro),ja se vračam doma na bicikli i zaustavio mene pandur da mu moram puhat...da je bicikla isto prijevozno sredstvo,sva srića da nisam pio ništa tu večer ![]() |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom Ah... ne bi ja o tome...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,374
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom Citat:
![]() | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,674
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom Ja sam bio dobro dijete. Nikad nista.
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-03-07
Poruka: 216
![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom par puta uspješno pobjegao na motoru, jednom i s yugom 45. pretresen par puta, skoro završio u postaji tokom ljeta kad je krim policija imala racije, skupili su dva tipa pokraj mene a bilo nas je šest. osim toga ništa strašno, jednom nesto sitno na sudu.
__________________ De gustibus non est disputandum |
| | |
| | #30 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Dali ste imali susret s policijom Evo jutros zadnji put. Oni me valjda zaustavljali, a ja to nisam vidio. Išla neka ženska drugom stranom ulice, tamo trotoarem, i ja se zabekerio u nju, i nisam vidio policiju, i onda sam stao par metara niže. Reko sam im da nemam ABS, pa slabije kočim, ali pošto je to očito bila neslana šala, malo su me izmaltretirali. Nisam im'o neki prsluk što svijetli u mraku ... nisam ni znao da to treba imati ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: dali, imali, policijom, ste, susret |
« volite li zapaliti travu?
|
koliko se često napijete/nazujite i koliko vam je alkohola potrebno da vas "čopi" »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:22.