| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Dali ste imali susret s policijom u Društvo forumu; evo da se i ja malo kurcim... na legicin rodjendan smo ja i lega zavrsili u muriji jer smo razbijali ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Dali ste imali susret s policijom evo da se i ja malo kurcim... na legicin rodjendan smo ja i lega zavrsili u muriji jer smo razbijali boce (od 200 njak ljudi priveli su samo nas dvojicu i jos nekog lika...mi smo jedini imali dugu kosu) u tvrdji nas isto priveli zato sto smo pjevali tj. derali i opet samo nas dvojicu, plus isto dvojicu dugokosih svaki jebeni put kad je bilo neko sranje bilo na pijanoj ili parkicu uvjek,ama bas uvjek dodju do nas dvojice ili bilo god drugog s dugom kosom, ili do ovih skinjara...svaki put jedna te ista prica ...legitimirali su me milijun puta jel se racuna kad te zaustave u autu ![]()
__________________ |
| | |
| | #32 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,335
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom Da i ja imam dužu kosu...čim imaš dugu kosu odma si sumnjiv pandurima ![]()
__________________ To finally reach the shore, survive the storm Now you're bare and cold, the sea was warm So warm, you bathe your soul again. |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-05-07 Godina: 16
Poruka: 21
![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom uf, ima sam dosta susreta.... jednom sam ja i dosta mojih prijatelja bižali od 5-6 onih kamiona auta i čega već.. svako malo su prolazili tamo jer bi zapalili vatru i onda nama dosadilo i ubacili puni spray unutra.. vatra i žar su bili oko 10m visoko.. onda smo se jednom penjali po nekoj napuštenoj zgradi koja se renovirala, bile su skele tamo.. popeli se na vrh, netko se išao sići i vidio doli jednog pandura.. malo smo se prepali kasnije ih je bilo 4, nas je oko 10-15 gore, dvojicu su uvatili ja sam lipo pobiga.. vjerojatno je bilo još dosta toga, sada se ne mogu sititi.. |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-10-05 Lokacija: Varaždin
Poruka: 156
![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom Ja dobio opomenu suda jerbo sam se usudio svirati gitaru u draškovićevoj dok sam čeko tramvaj... I još sto legitimacija i 3 pretresa.. Stoji ono s dugom kosom ![]()
__________________ "Not all chemicals are bad. Without chemicals such as hydrogen and oxygen, for example, there would be no way to make water, a vital ingredient in beer." Dave Barry. |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 05-05-07 Godina: 16
Poruka: 21
![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom Citat:
![]() | |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-05-06 Lokacija: NAV
Poruka: 307
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom Citat:
tako i triba, sve dugokosce triba srizat dok su još mladi i dok još nije kasno
__________________ "Bila si ljepa dok te moja smreka nije opičila po zguzu huhu kukuruzu" | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dali, imali, policijom, ste, susret |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:08.

kasnije ih je bilo 4, nas je oko 10-15 gore, dvojicu su uvatili
ja sam lipo pobiga.. vjerojatno je bilo još dosta toga, sada se ne mogu sititi..