| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Dali ste imali susret s policijom u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: 0111581437 tako i triba, sve dugokosce triba srizat dok su još mladi i dok još nije kasno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #45 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Split Godina: 15
Poruka: 361
![]() | Preočito je da su većina stvari izišljotine, svi pokušaju ispast face! Svima počinje a očito je da je laž kad sam imao 13god., a daj molim vas koje izmišljotine i laži, ja sam ih par puta susreta oko škole zapravo su većina policajaca papci i kažu budite dobri ne radite nered jer će te ić u postaju, uglavnom svi malo serete kad kažete da su policajci okrutni prema vama i da vas svaki dan kažnjavaju jer ih vidite 1. put godišnje u prolazu! ![]() u prvoj rečenici a očito je da je laž ide u zagrade sryKoristi edit!!! |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Dali ste imali susret s policijom da... posli utakmice svaki put a jedan put smo bižali (torcida) niz marmontovu jer smo zasuli maricu stinama.... za nama 30 pandura u oklopima ....bila kiša svaki 2. tresne po podu pa nastavi za nama...onda smo se razbižali po ulicicama u splitu....i normalno nastavili hodat. Onda nas sinjalo par pandura a mi ono ležerno posli utakmice i uvati mene 1 i zove na toki voki nekog šefa da ga pita jesam li ja taj šta je njega stinom u kolino pogodija HAHAH(možda i jesam)....kaže šef nije i onda me pita jesam li vidio grupu koja trci kroz marmontovu, ja kažem nisam...+ nisam imo osobnu, al su sve marice bile pune pa mi se smilova pandur jer su dobili novu dojavu daj još ona grupa biži..... edit:al uglavnom ljudi trcite tu i tamo jer ako ste spori uvik dobijete pendrekom zato šta bižite bez obzira jeste šta krivi ili niste. Zadnji Uredio Igsy : 11-06-07 u 13:24. |
| | |
| | #47 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom ja chesto..stalno patroliraju i zaustavljaju...al nikad me nisu vodili u postaju..i tak..
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-12-06 Godina: 19
Poruka: 37
![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom "edit:al uglavnom ljudi trcite tu i tamo jer ako ste spori uvik dobijete pendrekom zato šta bižite bez obzira jeste šta krivi ili niste." istina ja sam imo slicnu stvar ko ti Igsy, dosta slicnu |
| | |
| | #49 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom da nisi ti ovaj? YouTube - Osijek - Dinamo sora |
| | |
![]() |
| Tagovi: dali, imali, policijom, ste, susret |
« volite li zapaliti travu?
|
koliko se često napijete/nazujite i koliko vam je alkohola potrebno da vas "čopi" »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:30.

Kasno za šta?

za nešto

u prvoj rečenici a očito je da je laž ide u zagrade sry