| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Dali ste imali susret s policijom u Društvo forumu; bilo je to nekako ovako opatija , prije trke na grobniku , defile motorista , policija nije dozvoljavala da se voze na zadnjem ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,542
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom bilo je to nekako ovako opatija , prije trke na grobniku , defile motorista , policija nije dozvoljavala da se voze na zadnjem kotaču jer kao opasno je , mogli bi u publiku i sl. naravno tunel promatrača dužinom ulice je skandirao gore! gore ! , u toj gomili sam ofkors bila i ja , u jednom trenutku se policajac okrenuo prema nama a ja guska vičem- nisam ja , nisam ja i hahaha kad se samo sjetim , on ravno po mene , za ruku i u maricu , ne moram ni reći da je masa za pol minute otvorila maricu i sakrila nas .... dižem čašu za ona dobra dobra dobra stara vremena , nisam rekla da je to bilo ˝88 g. i da sam tada spadala pod "teens"
__________________ The Show Must Go On.. Zadnji Uredio -misic- : 12-06-07 u 00:03. |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Starter | Re: Dali ste imali susret s policijom Ja i moja ekipa otišli u neko selo....neznam kako se zove...i uglavnom oni su napravili neki problem kada za njima policija...a oni se deru biježi...policija...nas trojica ravno u šumu kao partizani i popeli se na drvo...samo smo gledali kako prolaze ispod nas....uvatili su ih par...srećom nisu nas odali....iako ja još danas neznam što su ovi napravili... |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom Ja išla podići vozačku u Heinzelovoj i skužim da nisam ponijela tih 70-ak kuna koliko je trebalo a nije mi se dalo vraćati. I skužim policajce i pitam ih: Joj, jel znate koliko treba novaca za podić vozačku? I oni kažu koliko i ja pitam jel bi mi mogli posuditi, da ću im dati broj tel i donijeti sutra bilo gdje. I još sam im rekla: "Ne morate se bojati, neću vas prevariti". (a oni s pištoljima u džepu )I oni se kao dvoume i smijulje i kaže taj neki nadređeni da će mi posuditi i da će me oni odbaciti do tamo jer je daleko. Ja kažem: Super. I tako sam uzela njegov broj i dala mu svoj. A tako su mi tih dana trebali novci i ja se uopće čovjeku nisam javila. Kako sam grozna. I za 10-ak dana mi šalje poruku: "Micek, ti si zaboravila na mene?" Ja ništa. Zločesto. |
| | |
| | #54 (permalink) |
| charolastra | Re: Dali ste imali susret s policijom Opkrala si policiju ![]() ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom Da, bilo mi je malo žao jer mi je pomogao ali život je okrutan ![]() A sve one pute kad sam ih uspješno molila da me prevezu navečer do doma nakon proslava Nove godine ili slično neću ni spominjati. Uglavnom, pozitivna iskustva s njima... |
| | |
| | #56 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom Sve je to za ljude! ![]()
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| | |
| | #58 (permalink) |
| charolastra | Re: Dali ste imali susret s policijom A koji si ti padobranac?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: dali, imali, policijom, ste, susret |
« volite li zapaliti travu?
|
koliko se često napijete/nazujite i koliko vam je alkohola potrebno da vas "čopi" »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:15.

)