| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Dali ste imali susret s policijom u Društvo forumu; covjece meni pozvali policiju jer sam uletio u skolu(koju nisam polazio) kao maturant i otvorio hidrant,ali do kraja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,901
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom covjece meni pozvali policiju jer sam uletio u skolu(koju nisam polazio) kao maturant i otvorio hidrant,ali do kraja bila poplava na hodniku,a ja uteko,neko pozvo policiju i nasli mene,i ja prizno i platio stetu i morao se ispricavat po skoli,skoro su me izbacili iz moje
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #83 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,228
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom uvijek sam imao srece pa nisam najebo.........ali imao sam puno prilika najebat
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
| | #85 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-07-07
Poruka: 67
![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom Imao sam susret sa njima kad sam imao nekih 14 god. kad su mene i par frendova uhvatili u prakiću (koji je pred policiskom postajom) jer smo strgali ljulju (nismo namjerno). To je onako jedini "veći" susret s njima, a zano sam u gradu uletit u kontrolu i sl. |
| | |
| | #86 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Dali ste imali susret s policijom a da nisam,bilo mi je najžešće kad mi je tako murjak na rabu pretresao torbicu i počeo snifat sjajila ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #89 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-04-07 Godina: 18
Poruka: 17
![]() | Re: Dali ste imali susret s policijom Jednom su me zaustavili na skutu bez kacige,bez dozvole i sa suvozačem bez kacige poslje ponoći,a imo sam 15 god,na sreću su me pustili. A ovo ljeto idemo ja i frendovi u subotu van,a ja otkinuo onu špagu sa trenerke pa je bezveze držim u ustima,kad ono murijak trči zamnom da me pita što to imam u ustima vrag zna što je mislio![]() |
| | |
| | #90 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Dali ste imali susret s policijom Jesam i to prosli tjedan prvi puta....vozio svog kadet-a GSI 150ks na Biljskoj cesti kod Osijeka...uglavnom pocnem zaobilaziti i zaobidjem 4 auta u komadu te ga navucem 160 km/h,i sve je bilo lijepo dok samo odjednom iza mene nije poceo blicati presretac u crnom Bmw-u,te me zaobisao i na zadnjem staklu na monitoru njegovom pise:Slijedi me...1000 kn kazna i 2 kaznena boda+oduzimanje vozacke na 2mj.,al jebiga molio ga,al ne vrijedi ![]()
__________________ Ako neka žena kupuje košulju, onda je zaljubljena. Kad je pegla onda je udata. Ako pri tome pjeva, onda je i prvo i drugo. Bolje je biti dobro obješen nego loše oženjen. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dali, imali, policijom, ste, susret |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:34.

Tko rano rani,zahebo je pjevca
Pali gume a ne dušu